ARAMIZDA HALA KORSAN YAZILIMIN NE OLDUĞUNU BİLMEYENLER VAR ! BİLİYORUM BİLMEMEK AYIP DEĞİL AMA BAZEN İNSAN ÖĞRENMEK İÇİN ÇABALAMALI !
korsan yazılım nedir ? bilen !
Burası yasal bir forum tartışmanın anlamı yok ...
Yasal olmayan şeyler yabancı kelimelerle illegal olarak veya korsan olarak aklımızdadır. Fakat neyin yasal olup olmadığını nereden anlayabiliriz ki ? Cevabı ise basit. Eğer aradığınız yazılım, oyun vb. uygulamalar şirketler tarafından ücretli olarak satılıyorsa bunu satın almak yasaldır, indirmek, kopyalamak yasal değildir. Zaten aradığınız şey ücretli/ücretsiz ise resmi sitelerde bulundurulur ücretli olanlar belirli zaman deneme olarak kullanılır, daha sonra satın alınması istenir. Bazılarında böyle bir şey söz konusu olmayabilir. Yani bir oyunun Demo veya Beta versiyonu yayınlanmamıştır direk satışa çıkmıştır. O zaman denemeden satın alacaksınız. ücretsiz olanlar ise herhangi bir süre tanımadan kullanıcıların kullanması için açıktır. Mesela yasal sitelerden bahsedersek, Chip Online, Gezginler gibi sitelerden istediğiniz uygulamayı bularak indirebilirsiniz.
ben windows 7 ente prise kulanıyom bunu kulanmak korsanamı gciyor standart kulanma süresi 90 gün ama buu yasal yollada 180 güne cıkarta biliyon benim gibi bilgisyar kulanıyosan otalama 4 veya beş bilemedin 6 aysonra formatlaman gerekiyo eee ente pisede i yüklediğin zaman rahatlıkla 6 ay kulanıyon yyani cereklemeden zaten creklemeye karşyım şimdi windows 7 ente piseyi bu şekilde kulanmak korsanıkmı oluyor
ben windows 7 ente prise kulanıyom bunu kulanmak korsanamı gciyor standart kulanma süresi 90 gün ama buu yasal yollada 180 güne cıkarta biliyon benim gibi bilgisyar kulanıyosan otalama 4 veya beş bilemedin 6 aysonra formatlaman gerekiyo eee ente pisede i yüklediğin zaman rahatlıkla 6 ay kulanıyon yyani cereklemeden zaten creklemeye karşyım şimdi windows 7 ente piseyi bu şekilde kulanmak korsanıkmıYasal yoldan yapılan şeyler korsan değildir.
Şimdi hiç korsan oyun kullanmasaydım,her oyunuma para saysaydım Binlerce dolarım gitmiş olacaktı,değermiydi?
korsan hırsızlıktır... haramdır yapan nereye gideceğini bilir kodes kuşu olur...haram değil oyunlar hristiyan ülkelerden çıkmıyor mu o ülkeler zamanında ve şimdi müslümanların kanını dökmedi mi bizimkisi günahsa onlarınki ne + müslüman olsalardı bile oyunlar namaz kılmaktan alıkoyar insanın terbiyesini bozar islamdan uzaklaştırır bu yüzden haram değil
ben windows 7 ente prise kulanıyom bunu kulanmak korsanamı gciyor standart kulanma süresi 90 gün ama buu yasal yollada 180 güne cıkarta biliyon benim gibi bilgisyar kulanıyosan otalama 4 veya beş bilemedin 6 aysonra formatlaman gerekiyo eee ente pisede i yüklediğin zaman rahatlıkla 6 ay kulanıyon yyani cereklemeden zaten creklemeye karşyım şimdi windows 7 ente piseyi bu şekilde kulanmak korsanıkmı
Sonuçta Bi Ürün Anahtarı Var Dimi Sistemde
Şimdi ben sana bi sorununda yardımcı olsam sende bana yardım borçlumu olacaksınharam değil oyunlar hristiyan ülkelerden çıkmıyor mu o ülkeler zamanında ve şimdi müslümanların kanını dökmedi mi bizimkisi günahsa onlarınki ne + müslüman olsalardı bile oyunlar namaz kılmaktan alıkoyar insanın terbiyesini bozar islamdan uzaklaştırır bu yüzden haram değ
Korsan kullanım haram sayılır sonuçta o insanların emeklerini çalıyorsun
Hristiyan olsun Müslüman olsun bir emek çalındıysa haramdır fikrindeyim.