Merhaba arkadaşlar ben kota sorgulama sayfasına girebiliyorum.fakat orda son güncellenme tarihi 21 şubat diye gösteriyor.Mart ve Nisan ayındaki download ve upload lar 0 (sıfır) diye gösteriyor.TTNet i aradım oradan kadın baktı kota bilgilerimi söyledi.Sözde onlarda aynı sayfadan bakıyolarmış.Peki ben niye evimdeki bilgisayardan kota bilgilerimi sıfır olarak görüyorum.Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Kota Sorgulama Sorunu
Kota sorgulama yaparken çalışmakta olan işlemlerini kapatman gerek . Ayrıca Netlimiter yada DUmeter programları ilede kotanı ögrenebilirsin..
Kapatıpta denedim ancak yine sıfır olarak gösteriyor.Eskiden böyle bir sorun yoktu.2 aydır sıfır olarak görüyorum download ve uploadları.
Hatta şimdi ey DSL programını kurdum oradan bakıyım diye kota bilgilerimi ancak orada da sıfır olarak gösteriyor ve kurduktan sonraki downloadlarımıda saymıyor.
ARKADAŞLAR TTNET KOTA SORGULAM SAYFASINA KULLANICI ADI VE ŞİFREYİ YAZIYORUM BANA HER SEFERİNDE İŞLEM HATASI DİYOR... YADA GİRİŞ BAŞARISIZ... KOTA SAYACI YÜKLÜYORUM PROGRAM ÇALIŞMIYOR... MODEM ALDIĞIMDA KURULUM CD SİNDE NANOMETER DİYE BİR DOWNLOAD SAYACI VARDI YÜKLEDİM ''internet trafik veri yolu çalışmayı durdurdu'' yazısı çıkıyor. ne yapmam lazım çok acil...