benim kendi baglantımla ilgilibi rsorunum var nasıl oluyosa her gün mb fazlasıyla her baglandımda artıyor uupload bile artıoyort kendim kullanıyom internet seçenelrindede 1mb yaptım ama bişe işlermiyo şire degişikliyi yaptıkm yine aynı sorun var başka birsinin kullandından şüpeleniyom ama erhalde yannızca ben işaretledime gre yannızca bana ait türktelekomada sordum evet öle yaptında sen kullanabilirsin dediler eger bu konula bilgisi olan cvp yazarsa sevinirim :)
KOTA
kablosuz bağlantın varmı önce onu yaz varsa bunu bir kontol et bir de ne kadar günlük kullanım yapıyorsun bunlarıda yaz eğer siteleri geziyorssan sadece bir de msnde yazışıyorsan çok fazla olmaması lazım ama download yaparsan kotayı alır götürürü
Sisteminde Truva,Torjen gibi *.Exe olabilir.Karşıdan saldırma ile bilgisayarına böyle bir şey upload edilmiş olabilir ve sürekli çalışarak senın kotanı doldura bilir.Temizlemeni önermiyecem Sistemini tekrar kurarak en sağlıklı ve başarılı çözüme ulaşa bilirsin.
saolun ercanc kaplolu ev baglantısı var gbide bu yeni vürüs proogramında şüpeleniyom panda yı yüğkledim 7 günde limit 800 çıktı kaldırayım mı diyom :(
virüs programları sürekli kendini günceller bu nedenle gülü seven dikenine katlancak o zaman virüs programı kullanmayacaksın gelen virüslere de sistemi çökertirse kızmayacaksın
nakres937 günde limit 800 çıktı kaldırayım mı diyom :(7 günde 800MB bence normal..Tabi nette neler yaptığını bilmiyorum kendimce ortalama olarak normal..
Zaten 1 Nisan'dan itibaren kotalar 4 GB oldu..Biraz daha rahatlayabilirsin derim..
Bu arada internete bağlanan PC,antivirüssüz olmamalı..Son Düzenleme: CU_GS7 ~ 09 Nisan 2007 01:37
:( bilmem daha önce de böle oluyo odu ama geçen ay 7 günde sadece 10 mb tı 800 fazla geldi bu bide her girdimde arttıyor bu deil 4 gb 7 gb bulur diye düşünüyom vürüs programına mı para ödücem
Eğer formunu iyi araştırırsan Kaspersky için yasal key ve programın linkklerini bulbılırsın.para ödemen gereksiz