Kullnamadıım halde fazladan kotam doluyor.Acaba modemin acık kalması kotayı doldururmu? 3gb limitli kotam var
Kotam kendi kendine dooluyor
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.İnternete bağlanmadığın sürece kotan dolmaz..Modemin açık kalmasına bağlama..
Bence senin şifreni kullanarak internete bağlanan birisi varsa eğer,o kişi yüzünden kotan doluyo olabilir.Aklıma gelen tek sebep bu..
crative modem kullanıyorum.Makınam kapalı olduğu halde activity lambası yanıp sonuyor.Bu baglantı akısı olduğunu gostermezmi?
virus ,worm,spy,robot tarzı yayılan bişey olabilir.
Format atıp sistemini yeniden kur bence.
ethernet modemin varsa önce şifreni değiştir ortalama 2 gün ve güncelleme tarihlerini gözlemler sorun devam ederse telakoma danış.
kolay gelsin
birisi senin şifreni biliyor olabilir.... yada birisi senin pcne KEYLOGER atmıs olabilir. bazı keyloger lar anti virüslerin çoguna yakalanmıyor.. birde sana tavsiyem adsl şifreni düzenli olarak ayda bir degiştirmendir...
Bana da ilk ADSL abone olduğum 3 ay üst üste kotayı aştığımı görmüştüm. Faturalarımda çok yüksek geldi. Sonra Telekoma gidip her ay için dilekçe verdim. Yanlışlık olduğunu kabul ettiler fakat faturalarımı ödemem gerekiryormuş. Daha sonra 4 ay boyunca sıfır lira tutarlı fatura geldi. şimdi normal.
cococuvirus ,worm,spy,robot tarzı yayılan bişey olabilir.kesinlikle öyle bişey benim başımada gelmiştiFormat atıp sistemini yeniden kur bence.
hiç bir sayfa açık olmadıgı halde modemin ışıgı yanıp
sönüyordu ama anlamadıgım bunun nasıl olupda senin kotana
etki ettigi virüs en fazla senin sistemden upload yapabilir
download yapmazki e upload yapıncada kotaya eklenmiyor
benimde kafam karıştı valla.
bir de arkadaşın modemi wirelesssa olabilir, komşulardan giren felan olur anlamadan dizüstüyle.
arkadaşlar böyle sorunlarla karşılaşmamanız için size önerim port kontrolü yapabilen bir antivirus programı kullanın böylelikle örneğin bir keyloger bulaşırsa bu mail göndermek zorunda yani antivirus programın sana uyarı verir port:25 outgoing mail şeklinde ve hangi programın olduğunuda bildirir sende anlarsın ne bulaştığını keylogeri antivirus programı tanımasada bunun kontrolünü yapması yeterli.
kolay gelsin