Evet Erkadaşlar Koxp 1516 da bu seferki ilk aşamada oto attack archery olan kişiler için olduuğu için okçu skillerinin Tek ok lu olanları yani 3 lü ve 5 li çalıştıramıyorsunuz.Koxp Virüssüzdür kullanalara tavsiye ederim çünkü bnde kullanıorum ve indiren kesinlikle taratsın sonra virüs var diye ellerinizi parçalamayın herkes taratsın!!!! dikkatli kullanın gm ye yakalanmayın serverler 2 oldu gm oranı yükselmektedir... iyi günler
Koxp 1516 New Versiyon
Baktım gerçekten trojan yok SuperAntispyware ,Panda İnterbnet Secu.. ile taradım ve çalışıyor
paylaştımı böyle paylaşılır. virüssüz temi taze adam gibi....
ama kullanışsız vede çok basit
Okçular için vede ex kasmak için ideal
valla bence knıght yı oynayan bıraksın ileri seviyede bağımlılık yapıyo özellikle çğrenciler için çok köti oluyo
saol koxp içinde yaw bu serverlar 3 e ne zaman cıkar
şimdi bişi diyeyim ben 3 senedir oynuyorum. daha 61 lvl im :D
Senin o düşündüklerinden olsa çoktan 80 olmuş np ler arasında kaybolmuştum.
Ancak şu varki ben pek fazla oynamıyorum. Sıkıldığım ve boş olduğum zaman oyuna girebilirsem oynuyorum biraz...
Ha giremezsem o zamanda eski nintendo oyunlar oynuyorum.
Şu güzel oyunlardan: goal 3, mario 64, mario kart, smash bros.
Gerçektende güzel oyunlar.
Benim tek sözüm. Oyunu vakit geçirmek için oynanmalıdır. Oyun için gerçek para (tüm zamanların toplamı az bir miktar ise olabilir) verilmemeli, okuldan işten güçten feda edilmemelidir. Yoksa zararları çok büyük.
Benim için hava hoş. Siz 80 lvl olun. 1 milyon np kasın oyunda 1 ton dayak atın bana ama sonra bana ne oldu? hiç. Ben gene öğrenciyim :D
Aslında hiç uyarmayayım. Hayatını oyuna satanlar ne kadar çok olursa benimde hayatta o kadar iş bulma, üniversiteyi kazanmaya faydalı olur. Sebebini isterseniz yazayım ama zannetmiyorum ki isteyen olmaz.
:D
=======Server niye 2 tane oldu diyen oldu.=========
Yeni server 5 tane oldu (AKARA) ancak diğer 12 dünya 2 servere düşürüldü.
Öncelikle Bahanesini yazayım.
"Diğer serverlerin yeni serverlere oranla güçlü olması nedeni ile yeni server 5 tane oluğ eski serverler 3 ten 2 ye düşürüldü. Böylece belli bir zaman sonra serverler eşit olacak"
Şimdi gelelim aslına...
Eski serverlerde güçlü oyuncuların sayısı çok olduğu için o serverden vazgeçilmemektedir, bu nedenle 3 server olunca kişilerin oyuna girmesi oldukça kolaylaştırıyordu. Ama serverler 2 olunca bu oyuncular ya günün en tenha zamanlarında (gece 11:00 den sabah 10:00 a kadar) girmek yada PREMİUM ALMAK ZORUNDA KALDILAR.
Zaten sabah girip akşama kadar (oynanmasa bile) DC yemeden olmuyo illaki dc yenir.
Knight takım çalışmasının çok önemli bir oyun olması ile Party den çıktınızmı yeniden party kurmak veya bulmak uzun zaman hatta bulamamak gibi bir soruna meydan bırakıyor.
Kısacası dertleri =<" PARA ">=
Hem oyunda geliştirme yapmazlar hemde oyuncuları paraya çok sıkıştırıyorlar.
Ben bu nedenle Silkroad a geçeceğim. En azından slot slot party aramayacağım.
Daha güzel grafik vede ses üstüne üstlük güzel ve de daha KÜFÜRSÜZ adi insanların çok daha az olduğu bir yere...
Neyse ben anlatacağımı anlattım.