Aramızda üniversiteyi bu yıl kazanan veya konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlara varsa eğer sormak istediğim bişey var.
www.kyk.gov.tr adresi kaç gündür açılmıyor. Yurt, kredi başvurusu yapabilen var mı?
Gece yarısı bir kaç defa site açıldı fakat üniversite ve bölüm yazılacak yerde alakasız üniversite adı ve bölümü yazıyor. (Abant İzzet Baysal Üniversitesi Bolu Meslek Yüksekokulu Muhasebe ve Vergi Uygulamaları (İkinci Öğretim) bölümüne say1 puanıyla 300,5 puanla kayıtlı...) Ayrıca yaz soluk yani kapalı. Değiştirilemiyor.
Konuyla ilgili bilgi edinebilen arkadaşlar cevap yazarsa memnun olurum. Teşekkürler.
(Aslında KYK'ya ağzıma geleni yazmak istiyorum ama neyse. Hak ediyorlar çünkü. Bir işi de doğru düsürt yapın)
Kredi ve Yurtlar Kurumu Başvuru Sayfası
sabaha karşı 3 -4 gibi dene... onları bilmiyorumda adamlar uzaktan eğitim almak isteyenlere hiç bir şekilde kredi imkanı vermiyor ikinci öğretimde okuyanlarada katkı kredisi vermiyor... akıl almaz bir şey onları yök tanıyor, kamu ve özel işletmeler tanıyor ama kyk tanımıyor... vay be..
Arkadaşım bendede Abant İzzet Baysal Üniversitesi Bolu Meslek Yüksekokulu Muhasebe veVergi Uygulamaları (İkinci Öğretim) bölümüne say1 puanıyla 300,5 puanlakayıtlı yazıyor.Düzce Üniversitesi Fen -Edebiyat Fakültesi Kimya bölümünü kazandım fakat yurt kaydı sonrasında karşıma bu çıkınca şok oldum.Düzce üniversitesi fen-edebiyat fakültesini aradım derdimi anlattım.Üniversite kendi kayıtlarına baktı ve adım orada kimya bölümünde çıktı,yani kazanmış olduğum asıl bölümde çıktı.Muhasebe ve vergi uygulamaları benim seçimlerimde bile yoktu zaten alan dışı kalıyor.Üniversite bana yurtkuru aramamı söyledi fakat yurtkurun telefonlarıda 7/24 meşgul çalıyor.
03124301780(20 hat) bu numara yurtkur un numarası istersen ara ama düşmesi zor.Buradan haberleşelim.Belki sitede yanlışlık vardır.
Konuyu biraz araştırdım. Galiba herkeste aynı şey yazıyor. bir kaç sitede yine aynı tür yorumlar yazan var. Yurtkur'u bende aradım ama düşürmek mümkün değil. Neyse 1-2 gün daha bekleyelim bakalım bir değişiklik olacak mı?
Teşekkürler...