merhaba arkadaşlar iki sorum var :
1) dns mi dğiştirip youtuba girebiliyorum ktunnel gibi sitelerden de sorunsuz bir şekilde giriyorum ve videolarıda izliyorum. fakat youtube dışında herhangi bir siteye (yasaklı) girdiğimde videolar için flash player sorunu veriyor. flash son sürüm yüklü ve sorunsuz çalışıyor.
2) ktunnelle girdiğim sitelere değiştirdiğim dns ayarlarıyla girdiğimde youtube dışında sayfa görüntülenemiyor diyor. internetteki olabilecek tüm dnsleri girdim. yinede olmuyor yardımcı olursanız sevinirim.
ktunnel flash player sorunu
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
0 mesaj
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
0 mesaj
bu konu hakkında bilgisi olan bir bilen yok mu ? gerçi google bile bilmiyorsa bilen çıkar mı bilmem.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
5,871 mesaj
Ktunnel'den girince sorun veriyorsa normaldir. Ktunnel sadece belirli sitelerin playerları ile uyumlu veri tabanından aldıklarını kendi player'ı ile oynatıyor. Şaşıracak durum yok. Ktunnel'in asıl amacı youtube değil aslında. Proxy kullanmadan anonim olarak surf ama youtube olayı çıktıktan sonra bir nevi bu hizmetide vermeye başladı.
yasaklı sitelere giriş için web proxy kullanıyorum. Ktunnel'in oynatmadığı videoyu bile http://www.proxtik.com oynatıyor.
Son Düzenleme: barisay ~ 11 Nisan 2015 18:42