çekilen resimler üzerinde degişiklikler yapabilecegim bir yazılım arıyorum izah etmem gerekirse ;birinin portre resmini çekip,o resim üzerinde saç renginden tutunda ,sacın sahip oldugu modeli degiştirmeye kadar her türlü degişikligi yapabilecegim bir program olmalı bu.
kendi kuaför dükkanımda kullanacagım
kuaför yazılımları
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Adobe bu işi yapar fakat kuaförlere göre özel yazılımlar var ha oda olmadı yazılım yazılır...
walla merak edim aradım ama sırf kuaförler için hazırlanmış bir yazılıma rastlamadım.ama senin dediğin gibi resim üzerinde saç vs. değişikliği yapabilen bazı resim düzenleme programları vardı.neyse kolay gelsin..
ARKADAŞIM BU İŞ İÇİN ÇOK GÜZEL BİR PROGRAM VAR.HAİR PRO İSİMLİ BU PROGRAM İÇERİSİNDE 50 TANE SAÇ STİLİ MEVCUT(DENEM SÜRÜMÜ OLDUĞU İÇİN).PROGRAMIN WEB ADRESİNİ BİLMİYORUM.AMA GOOGLE DA ARATIRSAN BULURSUN.KOLAY GELSİN.
evet hair pro en iyisi kuaför için de kız arkadaşınız için de alın kurun bilgisayarınıza kız arkadaşınız size bayılır kalır :)
alıntı:
Gönderen : karamuratevet hair pro en iyisi kuaför için de kız arkadaşınız için de alın kurun bilgisayarınıza kız arkadaşınız size bayılır kalır :)
+1
Öğrendiğim iyi oldu.saolun :)
hair pro yu pek tavsiye etmem senin işini pek görmez çok harika bir program değil photoshop kullan derim fotoğrafçılar bile hep bunu kullanıyorlar sanırım photoshop için geliştirme yazılımı vardı bunuda bulursan işini daha çok görür