Öyle gözüküyor. :)
Küçük Bir Test
- 1
- 2
Ama ne hikmetse benim hdd artık stoklarda yok, gerek ses gerekse performasından memnunum ama adamlar sorun çıkartan 500gb lık modeli halen stoklara sürerken benim 640 gb çift plakalı modeli stoklardan kaldırdılar, anlam veremedim ki bu model hakkın da en ufak bir şikayet dahi duymadığım halde.
Diğerlerinin stoklarını eritmeleri gerekiyordur belki de.
Bırakın o hdd leri :D
Eğer ilerde masaüstü alırsam ki gene alacak gibiyim. Raptor alacam abi ne kadar pahalı olursa olsun. iki tane wd 10 bin rpm raptor alacağım raid 0 ile. Bak nasıl performans oluyor.
Ben alası SSD lerin fiyatlarıda düşerde düşesi beklicem.
Yanlız süleyman abi senin işlemcide iki tane 2*6 MB önbellek var bir an aklıma q6600 gibi iki işlemcinin birleştirilmiş hali geldi.
salt dört çekirdek değil mi o?
Evet, dört çekirdek. Ama iki tane çift çekirdek bir araya getirilmiş hissi veriyor ama iç yüzünü, nasıl ürettiklerini bilmiyorum doğrusu.
Revizyona alırken dikkat etmiştim. Zaten sanırım C1'ler kalmamış artık.
Tabi ki T7500 ile Q9550 arasında dağlar kadar fark var. İkisini mukayese etmek zaten doğru olmaz. Ben sadece o sayaçtaki hız farkını gözlemleyip paylaşmak istedim. Ayrıca önceki bilgisayarımın işlemcisi E7400 idi ve T7500'den biraz daha hızlı yüklüyordu.Bana notebookun işlemcisini değiştirdim deme :PBiri 667 mhz veriyolu biri 800 mhz. notebookunda senin t7500 gelmeli.
ikinci anlamadığım t7500 daha güçlü bir işlemci ama geç yükledi diyorsun. HDD den olmasın. Toshiba hddleri her zaman yavaş olmuştur.
En hızlı asusun kullandığı sabitdiskler.
Yok canım. Kendisini değiştiririm bir süre sonra dizüstü bilgisayarın. :)
Dediğin gibi esas fark sabit diskten kaynaklanıyor.
banada raptor yolu gözüktü
(hobaraa)
bu arada pc maker vatanda raid 0 goremedim. alacağın zaman banada bi link gonderiver :D
zaten 2 tane alıcam. acaba bahsettiğin ;
http://www.vatanbilgisayar.com/w ... ils.aspx?I_ID=35258
http://www.vatanbilgisayar.com/w ... ils.aspx?I_ID=35543
bunlarmı? bunlarsa hangisi?
uzun zamandır bende bunlardan almak istiyordum. hadi hayırlısı.
tabikide masaustume alıcam dostum laptopa olmadığını bende biliyorum. yavaştan yavaştan alıyorum arkadaşların tavsiyelerini;
kasa
işlemci
ram
monitör ü
aldım. yarıda tamlıcam inş ;)
- 1
- 2