kulaklık almak istiyorum

alper35.5
13-07-2010, 15:50   |  #1  
alper35.5 avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
390 mesaj

iyi günler,

mp3 player ımda, bilgisayarımda ve telefonumda kullanabileceğim bir kulaklık arıyorum, (bu yüzden mikrofonlu olursa fena olmaz) sadece boyun veya kafa bantlı kulaklık düşünüyorum çünkü kulak içi lerden memnun değilim eski tipler zaten ses yalıtımını sağlayamıyor.

kafamda üç model var birisi philips shh 9501 ikincisi de philips shh 3911. ancak kafama takılan, nokia xpress müzik için dizayn edildi falan diyor özelliklerde, benim telefonum samsung jet ve onun kulaklığını bilgisayar ve mp3 playerımda kullanamıyorum hem mikrofondan kaydedilen ses hemde kulağıma gelen ses inanılmaz boğuk ve rahatsız edici. alıp kullanırsam bu sorunu bu iki modelde de yaşar mıyım?yani cep telefonuyla kullanılan modeller sadece cep telefonuyla mı kullanılıyor?

üçüncü baktığım model de yine philipsin shm 7110. ama bu biraz terletici derecede büyük duruyor.

bu baktıklarım arasında eğer kullanılacak olursa shh 9501i almayı düşünüyorum, katlanabilir olması bi avantaj. ama nokia xpress marka telefon harici kullanamayacaksam almam tabi.

önerileriniz varsa lütfen paylaşın ancak o internet kafedeki kulaklıklar gibi olmasın maazallah pişik oluruz :)

layra41
13-07-2010, 17:11   |  #2  
Yıllanmış Üye
725 mesaj

3. numara

alper35.5
15-07-2010, 00:23   |  #3  
alper35.5 avatarı
OP Yıllanmış Üye
390 mesaj

bulamadım bu ürünü satan şimdide, chip te tavsiye ürünler arasında vardı şansa bak yaaa