KULAKLIK SAĞLAM AMA MİCROFON ÇALIŞMIYOR

HPQ-User
04-09-2007, 15:28   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

ACEMİ sormuş:
SORUNUM ŞU KULAKLIK NORMAL BİR ŞEKİLDE BAĞLI MSN DE KULAKLIKTAN SES GELİYOR AMA SES GİTMİYOR NE GİBİ ÇÖZÜMLER OLABİLİR

Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
BİLGİSAYARIM ÇOK GÜZEL BEN ÖZELLİKLERİNİ BİLMİYORUM

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; InfoPath.1)

Z1mBaBwE
04-09-2007, 15:34   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,674 mesaj

ilk olarak msnden ses ve goruntu ayarlarından ayarların dogru olduguna bak birde ses kaydedicidenn mikrofonun çalıştıgına emin ol anakartın ses girişlerini kontrol et

Borga-x
04-09-2007, 15:40   |  #3  
İlk Maestro
Teşekkür Sayısı: 2
11,767 mesaj

Bilgisayarın özellik kısmı kopardı yanlız....Herkesin sistemi kendıne guzeldır. KahkahaNeyse işin şakası..

Bozuk olan 4 sey olabılır 1-mıkrofon, 2- Ses kartı seçenekleri 3-Ses suruculerı 4-Eger kasanın önundekı gırıslerı kullanıyorsan bu gırıslerı de kontrol etmelısın yerlerine bağlı değilse bosuna uğraşmış olursun.

Öncelikle sürücülerini kontrol et ve ınternetten guncel suruculerı indirip kur. Eger makınanın özelliklerini bilmiyorsan Everest Home programını kur ve sıstemı tarattır butun özelliklerini sana gösterir.Burdan hangı ses kartını kullandıgını da gorursun.

2- Ses denetımını aç ve Seçenekler kısmından özelliklere gir.Burda kayıt sekmesını göreceksın. İşaretledıgınde mıkrofon tiki işaretli değilse onu seç ve tikle. Ok de ve kapat. Kapattıgında ses denetımı cubugunun değiştigini göreceksin. Burda mıkrofonu dene. Bu sana söylediklerimi yaparken mıkrofonun çalışıp çalışmadıgını bılmedıgınden başka bır mıkrofon kullanman veya elındekı mıkrofonu başka bır PC'de denemen daha garantı olur.Boylece elindeki mıkrofonun çalışıp çalışmadıgını da anlarsın.
Eger PC kapagını açabılıyorsan aç ve öndeki bağlantıların yerlerine takılı oldugundan emın ol..