Merhaba, Kullanıcı Adımı Değiştirmek İstiyorum Bunun Bir Yolu Varmıdır Admins Buna Müsade Ediyormu ?
Kullanıcı Adı !
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.kullanıcı adını deiştiremessin chip'te
Daha önce değiştirilmişti ama şimdi olurmu bilmiyorum..
byburak2009 adlı üyeye sor , geçen yıl adı byburak2008'di
sonra yıl 2009 olunca adı byburak2009 oldu
komik bence ama ona sorun değişikliğin nasıl yaptırıldığını söyler bence.
Oney Öyle Yahu Heryıl Nick Değiştir :D:D:D:D
Arkadaşım Mesajla ne alakası var ben sadece nickimi deişmek istiom o kadar mesaja göre muamele yaptıklarını sanmıyorum burada
AdRaMiTiOmerinki değişmişti yanılmıyorsam.Ancak onun Cok uzun olduğu için :) 79 Mesajın var fazla yokmus yeni bir üyelik aç oradan devam et en pratiği..
Ama yinede Selcuk abi yaparsa yapar.Komuta kontrol onun elinde
sitede kullanıcı adını değişen çok üye var
Selçuk İslamoğlu isterse değişir istemezse değişmez
ben daha önce pm ile çok istemiştim değişmesini. değişmedi.
bende sonra fazla naz aşık usandırır hesabı, değişmessen değişme dedim içimden ve bu nicki aldım hem zaten çok da önemli değil kullanıcı adı. yeni nick alın devam edin gitsin
Razorbacksitede kullanıcı adını değişen çok üye var
Selçuk İslamoğlu isterse değişir istemezse değişmez
ben daha önce pm ile çok istemiştim değişmesini. değişmedi.
bende sonra fazla naz aşık usandırır hesabı, değişmessen değişme dedim içimden ve bu nicki aldım hem zaten çok da önemli değil kullanıcı adı. yeni nick alın devam edin gitsin![]()
olmadı yeni hesap alırsın,
eski hesabının imzasına da yeni hesabım şu dersin..
mengu88byburak2009 adlı üyeye sor , geçen yıl adı byburak2008'diKomik Oldugunu Düşündügüm İcin zaten Yıllı Nick Kullanıyorum
sonra yıl 2009 olunca adı byburak2009 oldu
komik benceama ona sorun değişikliğin nasıl yaptırıldığını söyler bence.
Bana sormanıza gerenk yok Arkadaşımında Dedigi Gibi Kaptan Selçuk İslamoğlu O Nereye götürürse Gemi oraya gider
Konuya dönersek. Dikkat etdimde Mesaj sayın 90 küsür Yani yanlış anlama ama Yeni hesap alsanda degişen birşey olmaz ?
Son Düzenleme: SaGoPa KaJMeR. ~ 06 Şubat 2009 03:38
byburak2009Komik Oldugunu Düşündügüm İcin zaten Yıllı Nick KullanıyorumMerhabalar tekrardan, arkadaşım nick değişmek zor bişey değilki ben msjlarımın kaç olduğundan değil neyse mümkün değil galiba...Bana sormanıza gerenk yok Arkadaşımında Dedigi Gibi Kaptan Selçuk İslamoğlu O Nereye götürürse Gemi oraya gider
Konuya dönersek. Dikkat etdimde Mesaj sayın 90 küsür Yani yanlış anlama ama Yeni hesap alsanda degişen birşey olmaz ?
hakkaten ya burak 2008 degılmıydın sen ballı gordum senı..:)
Tamam ozaman artık bunu kullanıcam napalım artık :)
AdRaMiTiyok kardeş ben espiri yapmıştım kusura bakma ...Arkadaşım Ben sana Mesaja göre muamelemi var dedim şimdi burda... Sadece Mesaj sayın azmış yeni bir tane açıver olmazsa dedim..Fazla bir kaybın olmaz anlamında.Hem yenide üye olmussun.
Yannış anlaşılmasın kelimelerim.Selametle
Bende değiştirmek istiyorum.Yeni hesap açaman kıyamıyorum bunca mesaja (: