merhaba arkadaşlar size belkide hepinizin bildiği bişey sorucam benim hesabım administrator olarak gözüküyor benhesabımı nasıl admin yapabilirim ve kullanıcılara nasıl yetki verebilirim bir yardım edermisiniz?
kullanıcı hesapları yardımm!!!!!
Merhabalar, admin demek zaten Administrator anlamına gelmektedir. Kullanıcı hesabınız Administrator olarak görülüyor ise başka bir işlem yapmanıza gerek yok.Kullanıcılarınıza yetki vermek konusunda ise daha detaylı şekilde bilgi verirseniz yardımcı olmaya çalışırız..
Kolay gelsin..
nereye yetki vermen gerektiğini yazarsan yardımcı olabiliriz.
arkadaşlar pardon bu konularda pek bilgi sahibi deildim şimdi biraz araştırma yaptım sanırım şimdi size sorunumu anlatabilicem xD benim hesabım şu anda administrator olarak gözüküyor ancak ben bu hesabımı standart hesap yapıp administrator hesabının gizli birşekilde kalmasını istiyorum yani parola sorma yeri geldiğinde ctrl-alt-del yapıp administrator hesabına giriş yapmak istiyorum onun haricinde bilgisayarı yeni açtığımda sadece standart hesap gözüksün ve parolayı girip standart hesaba giriyim ama adminisrator e girmek istediğimde ctrl-alt-del yapıyim yetki derkende diyelim bir sınırlı hesabımız var bunu administratör hesabıyla program yükleyip kaldırması için nasıl izin vericem? yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler
Yeni bir user yarat, ona administrator yetkilerini ver. Oturum acma seklini degistir.. Bu sekilde mecvut kullanicilarini oturum acanlar goremez. Sinirli hesapla program yuklerken sag clik ile administrator olarak calistir dersen sifre sorar ve kurulumu yapar, onun disinda kullanici gruplarinin haklarni degisteremezsin. Sanirim power users grubuda program kurma yetkileri aliyordu.. Ama tam emin degilim.
evet akıllıca bir yöntem sağol tuğsan ama bunun oturum açma şeklini değiştirme yolu yokmu ? Bide yeni bir sınırlı hesap açmak istemiyorum administratorü sınırlı yada standatr hesap yapmak istiyorum ve administrator saklı ve şifresiz olacak
Oturum acmanin yolunu degistirmek icin http://forums.whirlpool.net.au/archive/1355528 burada adim adim acikliyor.