kullanıcı mail hesabı

sandraf
14-04-2008, 10:20   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
111 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2007

bilgisayarı ilk açtığım zaman;kullanıcı hesabını açmak için üzerine geldiğimde,okunmamış posta iletilerim olduğu yazısı çıkıyor.arkadaşlar sorum şu,bu mail hesabımı nasıl kaldırabilirim?yani ekranda bu mail hesabım görünmesin istiyorum ayrıca bilgisayardan da kaldırmak istiyorum.birde,"beni bilg.da hatırla" işaretli değil ve parolaları kayıtlı tutmuyorum.(kullanıcı hesabım yönetici konumunda)lütfen yardımcı olurmusunuz?

Banned
14-04-2008, 10:59   |  #2  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 21
5,777 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2008

Kullanıcı hesaplarından apsnet hesabını silin sorun kalmaz. Fakat update ile tekrar aynı ekranla  karşılaşabilirsiniz.
Yada
Aşağıdaki kodları not defterine yapıştırıp uzantısını .REG olarak kaydedin.Üzerine tıklayıp ekleyin.

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon\SpecialAccounts\UserList]
"ASPNET"=dword:00000001

sandraf
15-04-2008, 10:18   |  #3  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
111 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2007

khramn cevabın biraz karışık geldi.hangi not defteri oldunu anlamadım.söyleyebilir misin yada başkası yardım edebilir mi?ayrıca yazdıklarının hapsinimi yapıştırıcamm?

Banned
15-04-2008, 10:51   |  #4  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 21
5,777 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2008

Anlaşılaşn bilgisayarla aramız pek iyi değil.Neyse reg dosyasını ben hazırladım.Dosyayı aşağıdaki linkten indirip üzerine çift tıklayın, kayıt defterine eklensinmi diye bir uyrı gelecek eveti tıklayın başka bir işleme gerek yok.

Üsteki cevabınıza binaen bilgi amaçlı bazı şeyler yazmak istiyorum. Umarım işnize yarar.
Metin belgesi ile sistem dosyaları oluşturma:
Not defteri aynı zamanda metin belgesi olarak adlandırılan yazılımdır.Herhangi bir ekranda sağ tıkayıp yeni seçeneğine girdiğiniz zaman o kısımda metin belgesi seçeneğini göreceksinizdir.Metin belgesine yazılan bilgileri kaydederken ismine uzantı ekleyip içeriğine göre çalışacak komut veya sistem dosyası ede edebilirsiniz.Örneğin masaüstünde sağ tıklayıp yeni seçeneğinden metin belgesini açın. Masaüstünde olşuşan metin belgesini açıp dosya-  faklı kaydet seçeneğinden ismini Yeni.REG, Yeni.DLL,Yeni.BAT, Yeni.INF gibi ismlerle kaydedin. Her kaydetme işleminden sonra dosyanızın farklı sişstem dosyalarına dönüştüğünü göreceksinizdir.Bu şekilde birçok oto kullanım,komut dosyası, sistem dosyası gibi dosyalar hazırlayabilirsiniz.