kullanıcı şifresi

HPQ-User
18-05-2010, 21:24   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

cirkin kral sormuş:
ev arkadaşım bilgisayar şifre koymuş gitmiş. administratör de şifreli nasıl giricem ben bilgisayara abi yaw. program felan ne kullanabilirim. nasıl açarım windowsu yardım lütfen

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
win. xp.
1 gb ram
1.60 ghz

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0; GTB6.4; Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1) ; InfoPath.2)

DarkFaLLen
18-05-2010, 21:55   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
133 mesaj

Bu derdine deva Erd Commander 2005 öneririm.Altta vereceğim linkten indir iso halini iso yu bir boş cdye yazdır daha sonra pcyi cdden başlat.Nero ilede yazılabilir

Erd Commander 2005 iso : Tıkla indir

Programın ve şifre değiştirme anlatımı : Tıkla

İso yu Nero ile yazım anlatımı : Tıkla

İlerde Sistem kurtarma işlerinede yarayabilir şiddetle tavsiye ederim.Umarım yardımcı olabilmişimdr :)

mr_salieri
19-05-2010, 00:08   |  #3  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
12 mesaj

Umarım İllegal bir yardım sayılmaz bu DarkFallen ayrıca kesinlikle yardımcı olabildin :))

Kolay gelsin...

mcafee23 ayrılmıştır
19-05-2010, 00:17   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
3,717 mesaj

Rar içindeki dosyayı nero ile cd'ye yaz...
sonra bu cd ile bilgisayarı boot et...
ilk ekranda "1" yaz enter'la geç
dahasonra sabit disklerini göreceksin burada windows'un kurulu olduğudiskin numarasını gir ve enter'la burayı geçince kısa bir aramayapılacak.Arama bitince "sam" dosyası bulunacak bunu da enter'la birsonraki ekranda kullanıcı adlarını göreceksin burada kırmak istediğinismin numarasını yaz enter'la ve "y" ile onayla.Aşağıda yeşil bir uyarıgöreceksin yani işlem tamam...
Tüm ekranlardan "esc" ile geri dön CTRL+ALT+DELETE ile sistemi başlat.Şifre Kırılmıştır...

Anlatması uzun ama şifreyi kırmak 1 dk alıyor.Çok kolay anlatmak bile gereksiz ama......

http://rapidshare.com/files/3889 ... er-boot-cd.rar.html