kült dizi filmler bu ayki sayınızda yermişsiniz gecen aydan haberim yok alama sansı bulamadın
neyse konuya gelelim beinm bir eleştirim olaca müsadenizle
bu ingilizde dizilerin veriliş amacını bi türlü cıkaramadım elit kesime yönelik bir çalışmamı tam çıkaramadım cok gereksiz buluyorum ve hiç bir işe yaramadıgı kanatindeyim neden yabancı diziler türk filmleri dizidleri vb alternatif cok sizin gibi saygın bir derginin bu konudaki nasıl bir amacınız oldugunu sormak istedim iyi çalışmlar
kült dizi filmler
ayrı bir başlık açmadan burdan sormak istedim ben dergiye abone olacagım ama işbankası Kredi kartını sanırım kullanmıyorsunuz nedenini ögrene bilirmiyim
Bu ay ilk değil emin olun, 1-1.5 gb. filim(saf türkçe filim, film değil) koyuyorlar onun süresi kadar bir programlama dilini öğretmek için videolar çekip onları koysalar ne güzel bir iş yaparlar öyle değilmi.
İş bankasının kartıyla peşin ödeme yapılıyor anlaşmaları yok sanırım taksit için
revixkült dizi filmler bu ayki sayınızda yermişsiniz gecen aydan haberim yok alama sansı bulamadınDediklerinde haklısın. Ben de uygulama başladığından beri birkaç kez merak ettiğim için izledim. Onun dışında hiç bakmadım.
neyse konuya gelelim beinm bir eleştirim olaca müsadenizle
bu ingilizde dizilerin veriliş amacını bi türlü cıkaramadım elit kesime yönelik bir çalışmamı tam çıkaramadım cok gereksiz buluyorum ve hiç bir işe yaramadıgı kanatindeyim neden yabancı diziler türk filmleri dizidleri vb alternatif cok sizin gibi saygın bir derginin bu konudaki nasıl bir amacınız oldugunu sormak istedim iyi çalış
yazılarımı düzelettigin için tşk
bununla alakalı bir cevap dergi yöneticilerinden neden gelmiyor
amaç dogruya ulaşmak ise 2 satır cümle yazmaları yeter
İşlerine nasıl gelirse öyle çünkü..
ben daha birkac gun once online uye oldum. isbankasi maximum kart ile.
kult film yerine en iyi freeware programlari aciklamalariyla beraber verebilirler.
ya da belgesel gibi seyler:
tabiki TR olarak...
bu arada zaten forumda herkes istedigi konunun aynisini alakasi olmayan bolumlere 4-5 defa acabiliyor... bu aralar yeniyil telasesindeler galiba, forum lay lay lom oldu iyice.
flimleri 1 kere bile izlemedim..boşluk doldurma çabası gibime geliyor..böyle olacağına Cd li günlere dönülse daha iyi gibi...hiç değilse dolu dolu oluyordu..
emin olun ki her ay fedakarlık göstererek almaya çalıştıgım dergini daha iyi olmasını isterim ama üzücü olan kendin çal kendin oyna olayına dönmesi bu üzücü
insan bir cevap yazar yada bu konu bizim dışımızda siz konusmaya devam edin falan der.
arkadaşlarında dedigi gibi egitici vidyolar veya farklı çalışmalarda yer ala bilir .
Hem çeşitlilik olması hem de dediğiniz gibi yer kaplaması için olabilir. Bu konuda dergiye hak vermek lazım. 8gblık dvdyi yazılım dersleri ile yararlı araçlar ile doldurmak kolay değildir. Üstelik her ay bu boyutta dvd verildiğini düşünürsek çoğu ay benzer programların verilmesi söz konusu olur. Film bu yüzden iyi bir seçenek bence.
Kolay gelsin.
kickshawArkadaşlara katılıyorum. İyi derecede ingilizce bildiğim halde bir defacık olsun bakmadım. Boşuna yer kaplıyorlar.Kickshaw'a katılıyorum, aslında her kese katılıyorum. Geçen sayıların birinde yine böyle bir siyah-beyaz ingilizce bir film verilmişti. Önce sevinmiştim daha önce izlediğim komedi filmi zannetmiştim. Filmin adı 'Küçük korku dükkanı' Ama bir de baktım, filmin 30 sene önceki siyah-beyaz versiyonu değil mi verilen... Sonuçta verilecek dünya kadar şey varken GEREKSİZ.