Kültür Tv, en uygun kitap alış veriş sitesi

man on the moon
03-07-2009, 07:31   |  #1  
man on the moon avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
2,151 mesaj

Yaz günlerini kitap okuyarak değerlendirmek isteyen arkadaşlar için çok cazip bir alışveriş sitesi olan  kültür tv tekrar %50 indirime başlamış, tabi bu havale ile alımlarda geçerli. Neredeyse almak istediğiniz tüm kitaplar sistemde bulabilirsiniz. olmayan kitaplar için bir mesaj attığınızda eklendiğini göreceksiniz. ben ders kitaplarına kadar buradan almaya başladım. tek sorunu bazen diğer sitelere göre kitaplar geç geliyor. hemen almak isteyenlerin ilk tercihi ideefixe olmalı. 

bunların yanında bir de ptt kargo ile aldığınızda 100 tl üstüne kargo bedava. 3-5 lirada buradan kârınız olur.
benim buradan yaptığım alışveriş 500 lirayı geçmiştir. kitap temin edilmezse para iadesinde de hiç sorun olmuyor.
kampanya 7 temmuzda son.

zekaikc
10-01-2010, 14:44   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj

siteden hiç alışveriş yaptınızmı bilmiyorum ama ben bu sitenin %60 indirimine aldanıp alışveriş yapanlardanım. Siparişimi 12 kitap eksikle 2 ay sonra ancak gönderdiler ve aylar geçmesine rağmen hala kalan paramı ödemediler. Kesinlikle uzak durulması gereken bir site!!!

devil_darkness
20-03-2010, 20:48   |  #3  
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
35 mesaj

zekaikc a sonuna kadar katılıyorum bir alışveriş aylarca sürebiliyor sitelerinde 7 günde teslim falan diyor ama palavra 2 tane kitabın gelişi 1 aydan fazla alıyor

Son Düzenleme: devil_darkness ~ 20 Mart 2010 20:57