Kunena 1.6.0 Stable - Kararlı Sürüm - Joomla Forum

tevfikbahadır
05-10-2010, 16:18   |  #1  
tevfikbahadır avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
146 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2008

Kunena Takımı Kunena 1.6.0 kararlı sürümü duyurmaktan gurur duyar. Bu Kunena 1.6 için son sürümü olandır. Joomla web sitelerinde artık kullanabilirsiniz. Tüm Kunena kullanıcılarının, Kunena 1.6.0 sürüme yükseltmesi tavsiye edilmektedir. (yedekleme ve test önemle tavsiye edilir!).
Kunena 1.6 RC3'den bu yana, Kunena takımı 100 hata ve sorunları giderdi. Bunlar; CSS, IE7 ve IE8 uyumluluk, kullanılabilirlik sorunları, API, html sağlama, yeni modülleri ve eklentileri ve güncelleme dilleri sorunları düzeltildi ve geliştirildi.

Kunena 1.6 kararlı sürüm, Kunena Projesi için önemli bir dönüm noktasıdır. Kunena bileşeni tekrardan elden geçirilmiş ve 2500 üzerinde değişiklik yaşamıştır. Kunena hem Joomla 1.5 ve 1.6 için önde gelen forum çözümü için kullanıcılarına yardımcı olmuştur.

Kunena forum bileşeni kurulumu, önceki sürümlerde uzun sürdüğü ve kurulum tek aşamada olduğu için sunucu kaynaklı sorunlar yaşanmaktaydı. Kunena 1.6.0 ile birlikte kurulum aşaması basamaklara ayrıldı. Zaman aşımı ve sunucu kaynaklı kurulum sorunları ortadan kaldırılmş oldu. Kunena 1.6 kurulumu çok kolaylaştı!

Kunena 1.6.0 bileşenle birlikte konulara anket ekleyebilir, üye gruplarının isimlerine renkler atayabilir, her kategorinin rengini değiştirebilir, üye yasaklama ve üye uyarı sistemi, IP banlama, gelişmiş ve Joomla 1.6.0 ile uyumlu olarak çalışan çoklu dil desteği, gelişmiş tema (şablon) yönetim sistemi ve daha birçok yenilik sizleri bekliyor...

Joomla 1.6 Beta sürümlerinde kullanabilirsiniz.

* Kunena 1.6.0 Stable bileşenin tanıtım sayfasına bakın.
* Kunena 1.6.0 Stable bileşeni indirmek için tıklayın.
* Kunena 1.6 için modül, pluginleride buradan indirebilirsiniz. (YENİLENDİ)
* Kunena 1.6.0 Kararlı sürümün yeniliklerine buradan göz atabilirsiniz.

Kaynak:Joomla TR
           Joomla TR Destek