OP Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 4
841 mesaj
büyük bir keyifle izledim paylaşım için sağol
ÇOK Güzelmiş sabah izledim saol.
acaba daha varmı böyle videolar varsa paylaşırsan sevinirim türkçe dublaj olması çok güzel çünki anlatılanları anladığında da bi zevkle izliyor insan
uzun zamandır bende vardı, bilseydim beğeneceğinizi önceden paylaşırdım..
anladım tamam ya önemli değil
Ben eskiden bir oyun oynamıştım. Oyunda bir kurdu yönlendiriyorsunuz. Aile kuruyorsunuz. Kendi alanınızı belirliyorsunuz kurdun idrarıyla. Çok güzel bir oyun. Düşman kurtların alanına girince tartışıyorsunuz, eğer o alanı işgal etmek istiyorsanız dövüşüyorsunuz düşman kurtla.. Dişi kurt bulup aile kuruyorsunuz. Oyunun linki
kargoyal göndereyim istersen, ama kargo ücretini sen ödersin olurmu,kargo ücreti öenmli değil ancak söylesen internettende izleriz yani hem aklınızda olsun en uygun kargo şirketi ptt kargo dur sen izlediğin şeyin adını söylesen ben netten izlerim
captan oyunu indiriyorum bakalım güzelmi
oyun fena değil biraz alışmak gerek anlamak gerek ben tek başıma bi ayı ya daldım beni öldürdü :D
kontroller çok kötü daha iyisi yapılabilirdi oynanası bir yanı kalmıyorKonu kurtlarla ilgili olunca aklıma bu oyun geldi bende paylaşayım dedim. Yani oyunun fazla bir amacı yok. Avla ,koş, savaş, aile kur. Öyle. Bölüm geçme falan yok yani.. Ama o zamanlar benim hoşuma gitmişti. Dediğin gibi çok daha iyisi yapılabilirdi. Oyunun yorumlarında da öyle yazanlar var.. Oyun eski bir oyun. Oyunu geliştirmemişler.