Kurtlar Vadisi Irak Oyunuu

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
akillsite
12-03-2006, 21:46   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
35 mesaj

Merhaba Arkadaşlar ,

Bildiğiniz Gibi Türkiye de İzlenme Rekorları Kıran Kurtlar Vadisi Iraq Filmi İçin
Bir Oyun Yapmaya Karar Verdik ve Cuma Günü Pana Film 'e Mail Atmış Bulunmaktayız.
Heralde Pana Film 7-8 Kişilik Ekibi Kabul Etmez , Dolayısıyla Mesleğinde Uzman
Takım Arkadaşları Arıyoruz. Gönüllü Olarak Çalışacak, Daha Sonra Pana Film Kabul Ederse
Anlaşırız.

- 3DSMAX
- C++
- GRAFİK TASARIM
- FRAGMAN
- 3D GS
- SES

KONULARINDA ÇOK İYİ BİLGİYE SAHİP GÖNÜLLÜ TAKIM ARKADAŞLARI ARIYORUZ.
UMUYORUZKİ BU PROJEYİ BİTİRİNCE HEPİMİZDE KAZANÇLI ÇIKACAĞIZ. BELKİ
DÜNYANIN EN İYİ OYUNLARINDAN BİRİNİ YAPARIZ.

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
SAYGILARIMLA
kvoyunu@hotmail.com < Sadece Gönüllü Çalışacak Takım Arkadaşları Eklesin.

BARTIR
17-03-2006, 22:37   |  #2  
Taze Üye
2 mesaj

güzel oyun tşk

theironman
19-03-2006, 15:18   |  #3  
theironman avatarı
Genel Denetmen
Teşekkür Sayısı: 63
8,347 mesaj

ben pek bu işin olacağını düşünmüyorum aslında, çok engel var gibi geliyor bana ama yolunuz açık olsun ne diyeyim.

cursed
19-03-2006, 16:16   |  #4  
Yıllanmış Üye
1,123 mesaj

Bu işlerde çok büyük apralar dönüyor arkadşlar sizino nları yapabilmeniz elvis in de dediği gibi çok zor... o gördüğünüz harika oyunları yapan ekipelrde binlerce insan çalışıyor... ve aldıkları apralarda az buz deği lyani.. sadece gönülle zor gibi...

Recep Baltaş
20-03-2006, 18:48   |  #5  
Recep Baltaş avatarı
CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 8
9,635 mesaj

Bence siz bu ekibi toplayıp gidin Hükümran adlı oyunun yapımcılarına yardım edin ve bu konuyu söyleyin.Projeyi beraber bitirp Kurtşlar Vadisi işne koyulun.

akillsite
20-03-2006, 19:26   |  #6  
OP Yeni Üye
35 mesaj
Recep Baltaş
Bence siz bu ekibi toplayıp gidin Hükümran adlı oyunun yapımcılarına yardım edin ve bu konuyu söyleyin.Projeyi beraber bitirp Kurtşlar Vadisi işne koyulun.
o oyunu yeni duydum senden. biz kararlıyız bu oyunun yapımında. 20 yi aşıyoz dahada çoğalcaz ama kurucumuzun 10 yıllık tecrübesiyle bu oyun kısa zamanda bitecek kaliteli ve profesyonel şekilde.

theironman
21-03-2006, 23:42   |  #7  
theironman avatarı
Genel Denetmen
Teşekkür Sayısı: 63
8,347 mesaj

hadi bakalım, inşallah gönlünüzden geçen olur...

Erciyex
22-03-2006, 00:00   |  #8  
Taze Üye
15 mesaj
akillsite
Recep Baltaş
o oyunu yeni duydum senden. biz kararlıyız bu oyunun yapımında. 20 yi aşıyoz dahada çoğalcaz ama kurucumuzun 10 yıllık tecrübesiyle bu oyun kısa zamanda bitecek kaliteli ve profesyonel şekilde.
"Hükümran Senfoni" ismini yeni duydum diyorsan oyun piyasasına girmen için çok erken derim. Bırakın bu boş hayelleri dicem yanlış anlıcaksınız. İyi bir oyun yapabilmek için kafadan ortalama bi rakam verirsek en az 200.000$ ihtiyacınız var (Mantıklı düşündüğünüzde abartmadığımı anlarsınız.). Hatta Recep arkadaşımada katılıyorum. "siz bu ekibi toplayıp gidin Hükümran adlı oyunun yapımcılarına yardım edin" çünkü onlar bu işe daha ciddi bir kadroyla, daha profosyenelce yaklaşıyorlar.
Bu konuyu ciddi ciddi düşünürsen "Sayın Erkan Bayol" ile görüş derim. O bu piyasada tecrübe sahibi bir insan.

Son Düzenleme: Erciyex ~ 22 Mart 2006 00:04