Merbaha,
Bugün GoogleDesktop indirdim setup'a tıkladım biraz bekledim olmadı birkaç kez daha denedim olmadı ama başka exe dosyalarını çalıştırabiliyorum sorun ne olabilir acaba ?
Merbaha,
Bugün GoogleDesktop indirdim setup'a tıkladım biraz bekledim olmadı birkaç kez daha denedim olmadı ama başka exe dosyalarını çalıştırabiliyorum sorun ne olabilir acaba ?
eğer google'dan değil de başka bir siteden indirdiysen dosyayı bir de google sayfasından indirmeyi dene..adamlar kendi programlarını bozuk verecek değiller herhalde:))
desktop.google.com/tr/ den indiriyorum. defalarca indirdim exe den çok sistemde bir hata var sanki ama çözemedim
garip..o zaman sisteminde bir hata var gibi görünüyor..istersen bir de ccleaner registry mechanic adwanced windows care gibi programlarla registrydeki hataları tara..belki bir çözüm bulabilirsin..ben biraz takıntılı olduğum için sanırım böyle bir durumda format atıp tekrar denerdim:)))
kumsaati23.ben biraz takıntılı olduğum için sanırım böyle bir durumda format atıp tekrar denerdim:)))Galiba tek çare format olcak.