Arkadaşlar kuzenim bilgisayar alacak. Maximum fiyat 850 YTL civarı...
Okumadıkları için asıl amaçları oyun olacak.
Güzel bir toplama bilgisayar toplarsanız güzel olacak. Ama genelde her alınan toplama bilgisayar başta sorun çıkarıyor. Rica ederim sorun olmasın
Kuzenime Bilgisayar Toplayalım Hadi :)
monitör içinde ise biraz daha eklemelisiniz yada flat monitör olur bu paraya
850 ytl ye güzel bir pc toplanır. ama benim fazla bilgim olmadığı için parçaları tercübeli arkdaşlarımıza bırakalım..
kasa 140 ytl
anakart 148 ytl
işlemci 221 ytl
ekran kartı 102 ytl
ram 2*1 gb 76 ytl
hd 96 ytl
dvd_rw 41 ytl
toplam 824 ytl ediyor bu sistemle bütün güncel oyun ları rahatlıkla oynarsın crysisi low_medim arası, monitör+ses sistemi+klavye mouse artık sana kalmış bütçene ve zevkine göre bakarsın
Arkadaşlar benim bilgisayarım var kuzenime alıcaz :)
ahmet79 teşekkürler yorumun için
Fakat Crysis'e filan gerek yok. Oynayacağı oyunlar belli zaten
Pes 6
Football Manager 2007
NFS Mst Wanted
vb. işte...
Yani maç oynar çoğunlukla
LCD ekran olursa iyi olur :)
Ses sistemide fena olmaz yani ayyy gaza geldim ben haftaya ses sistemi almam lazım
arkadaşlar ahmetin önerdiği 2.sistem naısl sizce ? sorun çıkar mı ?
OOOOMMMMEEEERRRRLCD ekran olursa iyi olur :)40 YTL'lik 64BIT DDR2 ekran kartı ne kadar sorun çıkarırsa o kadar çıkarır!!
Ses sistemide fena olmaz yani ayyy gaza geldim ben haftaya ses sistemi almam lazım
arkadaşlar ahmetin önerdiği 2.sistem naısl sizce ? sorun çıkar mı ?
Ahmet ayrıca sen sadece kasa topladın. Bilgisayar lazım yani monitör mouse ...
OOOOMMMMEEEERRRRAhmet ayrıca sen sadece kasa topladın. Bilgisayar lazım yani monitör mouse ...peki onlarıda ekleyelim
samsung 19 lcd 283 ytl
ses sistemi 49 ytl
klavye mouse 35 ytl
toplam 367 edrer 584'de öncekiler toplam 951 eder 19 lcd olunca limiti biraz aştık ama crt yada flat almaktansa 100 daha vermek daha mantıklı bence
Sistem güzele benziyor fakat bazı kişilerin konuya bakmasını istiyorum. ufuks,borga-x,egemengiga başta
CU_GS740 YTL'lik 64BIT DDR2 ekran kartı ne kadar sorun çıkarırsa o kadar çıkarır!!Dediği gibi ekran kartı çok kötü bırak LCDyi 3650 kalsın. O 7200 most wanted'ı bırak, underground 1 i oynarsın alacağın lcd çözünürlüğünde