Oyun gayet güzel arkadaslar. Görüntüleri de çok kötü sayilmaz. Araba yarislarini seven arkadaslar! Bu tam size göre bir oyun.
LA Street Racing V.1.1 (Gene bie türk oyunu)
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
258 mesaj
anjelina jolie mi o kadın yaa:):)
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,899 mesaj
hadi be super olmus walla bunu yapan turk kardeslerıme helal olsun dıyorum
Yıllanmış Üye
258 mesaj
demet akalından esinlenmişler galiba:):)
Crazy_SakaryaLidemet akalından esinlenmişler galiba:):)sen oyundan çok kizla ilgilendin galiba :):)ama güzel hatun cidden.
Yıllanmış Üye
258 mesaj
abi ama haksızmıyım..şimdi araba mı kız mı deseler kaç kişi arabayı seçer şurda bi anket yapalım hadiii....
ben kız diyorum...
Yıllanmış Üye
1,225 mesaj
Crazy_SakaryaLiben kız diyorum...ya kızı isticezde kız bizi isticekmi?? gerçekten sanki gta sada araba kullmakalr ve birazda nfs ye benziyor (grafikleden bunları anladım)
Yıllanmış Üye
454 mesaj
iyi de arkadaşlar bu nasıl türk oyunu onu anlamadım
syk23iyi de arkadaşlar bu nasıl türk oyunu onu anlamadıEvet yani Türk oyunu demişsin ama ayrıntı vermemişsin.Nereden bilicez böyle bir oyunun Türk yapımı olduğunu.Hem olsaydı çoktan haberleri çıkmıştı bile.
tugberk_91Nasıl bir ayrıntı vermemi istiyordun ki? Hem sana Türk oyunu olmadıgını düşündüren nedir? Türk oyunu olması için nasıl bir oyun olması gerekiyordu? Los Angeles'ta geçtigi için mi böyle dedin?Hayır yani merak ettiğim hangi kuruluş ve oyun hakkında ekstra bir bilgi vermemişsin onun için neden diye sordum.
Taze Üye
6 mesaj
neresi türk ya :D hacı osman amma salladın
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 1
1,447 mesaj
Valal bende kız diyiyorum araba demiyorum..