Arkadaşlar La Noire Oyununu Yukledım Tıklıyorum Sıyahbı Ekran Gelıyo Ve Ve Wındows Çalısmayı Durdurdu Uyarısı Alıyorum Sebebı Ne Olabılır
La.Noire Wındows Sorun
http://www.yukleresim.com/di-REXR.jpg Ekran Kartının Drıverını Dıstım Oyunu Sılıp Basdan Yukledım Sımdıde Bu Hatyı Verdı
Kaçkere Basdan Yukledım Hep Çalısmayı Durdu Dıyo Yaf
diyorki la noire zaten çalışıyor sen onu ikinci kez tekrar açamazsın ... oyun biraz geç açılıyor olabilir sen açılmadı diye tekrar tekrar basarsan böyle bir sorunla karşılaşabilirsin ctrl + alt + delete ile görev yöneticisini aç çalışan la noire uygulamasını kapatıp tekrar dene ... yani gelen uyarı yazısı onu söylüyor
O Halloldu Hocam Problem O dEIL Problem Su Crack Sorunu Çozuyo Dedıklerı Crackıde Attım Hala Çalısmayı Durdurdu Dıyor Nasıl Kurtulucam Bundan Bılmıyom
oyunun updatesini yükleyin google da la norire updates şeklinde aratın bulursunuz
ayrıca crack içinde google da la norire game fix şeklinde aratın veya la norire fix şeklinde aratın bulursunuz
Yok Hocam Update Crackde Yaptım Hala Durdurdu Dıyor Ya Ben Dogru Crackı Bulamadım Yada Bana Ozel Gıcıklık Yapıo:)
1 :) crack dışında kurulması gereken küçük bir kaç program var hani direct x türü şeyler ... tam adlarını bilmiyorum ama eve gidince bakarım bende de var o oyun ... onlar omadığı zaman da açılmaz ...
2 :) gereksinimlerle ilgilidir belki :
Intel CPUs: Core 2.2 GHz
AMD CPUs: Dual Core 2.4Ghz
RAM: 2GB
Hard Disk Space: 16GB
Video Card: NVIDIA GeForce 8600 GT 512MB or Radeon HD3000 512MB
3 :) bunlar değilse kurduğun programda hata vardır o zaman yani oyunun kendisinde ...
Klasorde Dx Vardı Yukledım Sorun Duzeldı Hocam Ewlh:)
Bak Sımdı Aklıma Geldı:d Oyunu Indırırken Dıyodukı Dırectx 11 Olmasına Dıkkat Edın:)
iyi ben sana sorayım o zaman altyazısı çıktımı o oyunun ... oyun tamamen sorgulamalarla geçio ingilizce lazım ve yanlış sorular sorduğunda da oyun devam ediyo ama arada açamadığın bölümleri atlıyo galiba ...