loptoptan hdd cıkart usb hdd okuyucu al yanı dıs kutu ordan baska pcye tak hhd ıcını gorursun bı dene arastır belkı ısını gorur yada vısta yukle hdd acılır bende de oyle olmustu ancak verıne ulasamazsın 3 cu yonetm tavsıyem
f5 f8 ı yada bıos u ac sıstem saat tarıhını suraklı degıstır f10 ıle kayıt edıp sıstemı yenden balatmayı dene 4. cu yontem.. tavısıyem KAYIT DEFTERİNİ GERİ YÜKLEME
1-Bilgisayarı MS-DOS Kipinde başlatın.
2-MS-DOS komut isteminde, scanreg restore yazın.
3-Bilgisayarınızı yeniden başlatın.
Bu işlemler sonucunda bilgisayarınız, başarılı bir biçimde başlattığı son duruma geri alınacaktır.
5 ıc tavsıyem format at prıform ltd nın utukce kurtar programı ıle hdd dekı format oncesı programları arat kurtarmayı dene neden boyle acıklama yaptım arastırmalarım format atılsa bıle bır hdd yanı harddıskı cekısle kırmadıgın takdıtrde gerı donus programları ıle kuratrılıyormus ben denedım oluyor 6.cı tavsıyem guvenlı kıpe gırebılırsen eger oraya su komutları yaz dene
Bilgisayarınızın başlangıç düğmesine basın ve Windows logosu görünmeden (epey bir önce) F5 tuşuna seri halde basın.Ardından gelecek pencereden güvenli kip komut sistemini çalıştırın.Karşınıza bir dos penceresi çıkacaktır.Burada boş bir satırda:
%systemroot%\system32\restore\ rstrui.exe
komutunu yazıp entera bastığınızda sistem geri yükleme yardımcısı açılacaktır.. ınsaaalllah yazdıklarım ısıne yara ben bu yontemlerı bırkac defa deneyerek otıp hataları duzlmıstım ancka bır hafta gıbı bır sure ınat ettım tekraer tekrar hatta bır seferındekı ılgınc bır hatayı vısta yukledım pc formata gecmıyordu vısta yukleyıp arkasından xp cd sı ıle xp caktım hdd duzelmıstı bendekıde lotop bıraz ugrastugım ıcın alıstım artık ılgınc hdd stoop hatalarına..