Ya millet kafayı yemek üzereyim.Yıllardır lan üzerinden oyun oynarız.Artık olmuyor.Cod oynuyorduk lan üzerinden ve güncellemesini yaptık oyunun.Daha sonra birinin kurduğu oyunu diğerleri göremedi.Sonra patchdendir falan dedik ve counter ,hl ye falan baktık onlardaada aynı sorun.Şu an biri oyun kuruyor diğer leri onun kurduğu oyunu göremiyor dolayısıyla bağlanamıyor.Sorun ne olabilir.Delirmek üzereyim, yardımlarınızı bekliyorum.
Lan üzerinden oyun oynayamıyoruz.!!!!
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Ağınızda sorun yok mu? Bilgisayarlar birbirlerini görüyorlar mı? Oyunlarda bir problem olacağını sanmıyorum sevgili Süleyman, ağ doğru işledikten sonra...
Ya dün oynuyorduk bugün öyle oldu,zaten ağ bağlantılarında bilgisayarlar birbirini görüyo.Ayrıca çoklu adsl kullanıcısıyız biz.Yalnız bu hata olmadan çnce şunları yapmıştık.Önce cod güncellemesi yaptım.Bilgisayarım tcp/ip özelliklerinde otomatik ip alıyodu,kendim özel ip belirttim(modem ayarlarından bazı portları açmak için), sonra bazı portları açtım.Sonra bi baktık lan üzerinden oyun da birbirimize bağlanamıyoruz.Sonra yaptığım herşeyi eski haline döndürdüm.Ama sorunlar düzelmedi.Yani kabloda bir sıkıntı olamaz.Bu kablolar vasıtasıyla internet kullanıyoruz vede ağ üzerinden haberleşebiliyoruz.Sorun sadece multiplayer oyun oynamada.Başka tavsiyeleriniz varmı...
LAN de İletişimi TCP/IP sağlar ama oyun oynayamazsınız (Red Alert ,Delta force Gibi) Bunun için Ağ Özelliklerinden IPX/SPX 'yi Ve NetBEUI yi yükleyin problem kesin çözülecektir...
bide ağ gecidleri ne bakın ya su forum larda sorun cözüldükten sonrada bi mesaş bırakında bizde anlayalım sorun varmı yokmu :)
firewall programı kullanıyorsan eğer makinalar la oyun oynayamazsın firewall olup olmadığına dikkat et ve arkadaşın dediği gibi olursa eğer bir msg bırakta oldumu olmadımı anlayalım
Büyük ihtimal romeo nun dedigi gibi SP2 nin yada kullandıgın virüs programın firewall acık. Bu yüzden oyun oynayamıyorsundur.
bravoooooooooo bir adet forumda bos yer kaplama kazndınızz abicim su mesajın tarıhıne bır bakarmısın uzerınden bır sene geçmiş
Dikkat etmemisim dellenmeyin hemen.Daha forumda yeniyim ögrenecem abisi.
selam arkadaşlar ben bu siteye yeni üyeyim
bu mesaj baya once atılmış ama baska sorunu olan arkadaslar icin cevap vermek istedim
bu tur oyunlarda sorun oluştugunda yerel ag baglantınızda özellikler bolümünde ekle diye bir secenek var orada diger iletişim kurallarını yukleyin eger işletim sistemini 98 vb ise(bazı oyunlar farklı seyler ister normal iletisim vs dısından bunları kastediyorum) bu guncellestirmeleri int yapabilirsiniz.