LAP TOP ve FAN BAKIMI
- 1
- 2
ihtiyacım olmadı ama olanlar için yararlı konu
bu arada macun nedir ya?
ankart,ekran kartı,ram, gibi bileşenleri yenileyebiliyormuyuz takıp çıkarabiliyormuyuz satılıyormu dizüstü için?
Helal olsun güzel anlatım olmuş Yamyam. Teşekkürler.
MR_YAMYAM abim eline emeğine sağlık güzel bir paylaşım....
Ayrıca bir mesajda gördüm ccc KINAŞLI ccc laptopun üzerine bıçak kepçe koymuş :D
Kınaşlı yaa ne güldüm şu resimle yorumuna gece gece var yaa :D neyse iyi geceler arkadaşlar :)
yaw MR_YAMYAM abim ben leptop'u açamadım leptop'um COMPAQ ARMADA E500 leptop :D
çok denedim açılmadı ama işlemciyi gördüm temizledim fakat asıl amacım Bios pilini almaktı pil lazım evdeki hesap makinası çalışmıyor ona takcam :D
Şaka şaka benim amacım bios pilini çikarıp masaüstündeki bios piliyle değiştirmekti
ne olur ne olmaz belkide bilmiştir :D
sahi şaka yapmıyom ama bilgisayar bios'una girdirmiyor basıyor bağrığı :D
ne zaman bios'a girmeye çalışsam "Benim öyle bi bios'um yok" diyor napıyım ben buna içinide açamadım :D
Bilgisayarın içini açmak için çok uğraştım derken geçektende çok uğraştım Valla helel olsun günümüz teknolojisinde bir leptop'a bu kadar vida taksalar Dünyada vida kıtlığı başlar neyse benceremedin kapağı geri kapatırom :D
---Anaaa len harddisk dışarda kalmış geri aç kapağı :D
Yaf kınaşlı her bilgisayardan o kadar vida artırırsan köşe olursun. ))))
Ben ne zaman elektronik bir aleti tamir etmeye kalksam, o aletin vidalarını aletin şekline göre masaya dizerim.. O zaman hangisini nereden çıkarttığım belli oluyor..
ben makina yağı döküyorum motoruna ulaşaibildigim fanlara oolmazmı makina yağMakina yağı da olur. Ama madeni yağlar farklıdır.
Ben son zamanlarda birşey buldum harika oluyo. Eğer fanlar bilyasız ise en iyisi milini KREM ile yağlamak.
Bildiğimiz el kremleri. Ama nemlendirici özelliği olan kremler olmaz. Yağlı yoğun bakım kremleri en iyisi.
Fanın sesini acaip kesiyo. Ama ömrü ne kadar bilemiyorum.
Makina yağı da olur. Ama madeni yağlar farklıdır.güzel fikir denemek lazım
Ben son zamanlarda birşey buldum harika oluyo. Eğer fanlar bilyasız ise en iyisi milini KREM ile yağlamak.
Bildiğimiz el kremleri. Ama nemlendirici özelliği olan kremler olmaz. Yağlı yoğun bakım kremleri en iyisi.
Fanın sesini acaip kesiyo. Ama ömrü ne kadar bilemiyorum.
Kınaşlı abi her söktüğün yerin fotosunu çekseydin yaa ben laptopta öyle yaptım :D bir de pc termal macun bitti yetmedi bir sorun olur mu? Azıcık macunu her yere sürdüm :D
Sıcaklıklar eskisi ile aynı ama tekrar alıp da süreyim mi?
- 1
- 2