Arkadaşlar haziran sonunda aldığım packard bell tm-85 laptobum son 8-10 gündür çok ısınıyor hiç birşey yapmadan beklerken bile fan haldır haldır çalışyor,knight online oynarken 3 tane üsütüste açblirken birden makine 1 tanesinde bile kasar hale geldi,en sonunda ablam dead rising 2 oynarken aniden kapandı ve açılmadı bi baktımki nükleer reaktör gibi ısınmış,pilini söktüm taktım açıldı, tekrar knight online a girdim yarım saat sonra sıcaklığı ölçtüm(oyunda da yarım saat kadar durdum görüntü ayarları en kötüdeydi sıcaklığı oyundan çıktıktan yarım saat sonra ölçtüm).Fanı herhangi bir şekilde kapatmıyorum dizimde de kullanmıyorum neden böyle oldu anlamıyorum virüsdür dedim tarattım bişiy çıkmadı,böyle giderse salonun ortasına koycam dahada kombiyi açmıcam bu kış
Teşekkürler...
laptobum yanıyor
Kardesim laptopun her halde tozlanmis.Benimkide isiniyordu ama ayda 2 kere temizliyorum simdi isinma yox.Havalanma agzina toz kacmis da ola biliir,iyice temizle
ya bozulursa dikat et bozmadan temizle
fan deliklerini temizle ve bence notebook soğutucu al.
bunun gibi bir şey mesela http://www.hepsiburada.com/Liste ... 6&categoryId=106859
işlemci fanını sok temizle geritak ilk defa sökeceksen videoya al takarken kolay olur yada torunlarına anlatırsın
fırmaya gore degışır eger zarar vermezsen bı sey olmaz
zarar goruursede zarar goren parca garantı dısı kalır
senın arkakapagı acıp harddısk,ram vb sökme hakkın ve uyumlu parçalarla degıstırmehakkın var
ayrıca ılla markaya degıl bozulan parçayı dırek kendı servısınede gonderbılırsın
yınede garantı sozlesmene bak bazı markalar sorun cıkartıyo o zamanda tuketıcı hakları cozuo rahat ol
Sana bir yöntem anlatayım saatlerce oyunda oynasan zerre ısınmaz laptop. Küçük boy işyeri tipi mini buzdolabı alcan. Kapağında laptopun ekranı büyüklüğünde bir alanı kesip oraya cam koyacaksın. Laptopun ekranını görebilmek için. Birde kabloları dışarı çıkarmak için delik deldircen. Kablosuz klavye-mouse seti birde USB uzatma kablosu aldınmı bellekleri takabilmek için iş tamamdır
kardeş bak görebildiğim kadarıyla sadece ekran kartın ısınıyor ama emin değilim 90 larda ki bu riskli sen sakın ola laptopu kendi başına açim maçim deme sonra garanti falan gider kötü olur sen en sağlamı belgelerini yedekle servise gönder en sağlamı bu olur başka hiç bir yol deneme soğutucuyla falan olmaz o iş nasılsa önceden yoktu yani benimde akrabamda casper nirvana var o da çok acayip ısınıyor servise gönder diyorum daha gönderemedi ama onu da kucağına alamıyon yani öyle sıcak neyse sen onu servise gönder işini sağlama al mutlaka fanlarda falan bir sorun vardır...
Sana bir yöntem anlatayım saatlerce oyunda oynasan zerre ısınmaz laptop. Küçük boy işyeri tipi mini buzdolabı alcan. Kapağında laptopun ekranı büyüklüğünde bir alanı kesip oraya cam koyacaksın. Laptopun ekranını görebilmek için. Birde kabloları dışarı çıkarmak için delik deldircen. Kablosuz klavye-mouse seti birde USB uzatma kablosu aldınmı bellekleri takabilmek için iş tamamdır
[/alı0ntı]
adamım bende komiklik yapan bi ben sanıyodum tüh bende laptobun üzerine bi kova su dök soğur dicektim
senin kıvrak zekan bu işide çözdü tenkyou yolcu365Son Düzenleme: layra41 ~ 08 Kasım 2010 23:16
Soğutucu tavsiye ederim..