HP Pavilion dv9000
Intel Core 2 Duo işlemci T5600 1.83 GHz
DDR2 667 MHz 2 GB
160 GB(2 x 80 GB) SATA 5400 rpm
Çift Katman DVD Yazıcı(+/-R +/-RW)
Intel PRO/Wireless 3945 802,11a/b/g Tümleşik
17' Ekran
NVIDIA GeForce Go 7600 512 MB
4 ay önce satın aldım. Bu sabah açarken sorun çıktı. Açmaya çalışınca hp başlangıç sayfası görünüyor, fakat bundan sonra daha ileri gidemiyor, orada kalıyor. hp sayfasında aşağıda görünen F11 vb. tuşlarına basınca hiçbir şey olmuyor. Yani mesela System Recovery'e giremiyorum. Denediğim tüm diğer tuşlar da çalışmadı. Birkaç kere baştan başlatınca hp sayfası da arada çıkmamaya başladı.
Bununla ilgisi olduğundan emin değilim, ama dün gece bilgisayar açıkken kabloya ayağım takılıp kablonun bilgisayara takılı kısmı çıktı ve laptop kapandı. Bu olaydan sonra bir daha açtım, kullanmadım, ama masaüstü ekranı gelmişti, sorun yoktu, sonra bilgisayar kendini beklemeye aldı, beklemedeki siyah ekranda Esc'a basınca masaüstüne dönmedi. Zaten kullanmayacağımdan kapattım, ve sabah açınca da yukarıda saydıklarım oldu.
Kabloda sorun olduğunu düşündüm, kabloyu çıkardım, pilini taktım, tekrar açtım fakat çalışmadı, yine hp sayfası çıkıp takıldı. Teknik servise götüreceğim, ama bir sürü ıvır zıvır işlem, yani sorun çok kolaysa, yardımcı olursanız çok sevinirim.