laptop alacagim yardım

darkness61
29-10-2009, 14:29   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

İşlemci                                INTEL® PENTIUM İŞLEMCİ T4400 (2.2 GHz, 800 MHz, 1 MB L2 Ön Bellek)                                                                                                                    Kablosuz Ağ                                802.11g 54Mbps                                                                                                                    İşletim Sistemi                                ORİJİNAL WINDOWS VISTA® HOME BASIC                                                                                                                    Bellek (RAM)                                4 GB DUAL DDR2 800                                                                                                                    Optik Sürücü                                SUPER MULTI DVD YAZICI                                                                                                                    Hard Disk                                320 GB SATA HDD / 5400 RPM / 8 MB                                                                                                                    Ekran                                15.6" GLARE (1366X780) TFT PARLAK EKRAN                                                                                                                    Ekran Kartı                                1GB (512MB PAYLAŞIMLI) ATI MOBILITY RADEON HD 4330                                                                                                                    Hoparlör                                TÜMLEŞİK STEREO HOPARLÖR
bu laptopu almayı dusunuyorum acaba randımanlı oyun  oynanırmı?

12s12
29-10-2009, 15:28   |  #2  
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
52 mesaj

FIYAT ARALIGIN NE BUNLA OYUN OYNAYAMASSIN OYNAMAK ISTEDIGIN OYUNLARDA ONEMLI