Laptop alacağız.
En az 4 sene götürmesini istiyorum
Bütçe : 1.300 TL ile 1.500 TL arası.
NOT: Bilgisayarda oyun oynanmayacak yani illa ki high'ta şuanki oyunları oynatmasına gerek yok ancak verdiğimiz 1.500 TL'nin hakkını vermesi gerektiğini düşünüyorum aklımda hiç bir marka yok. O yüzden tavsiye istiyorum. .
Tavsiye yapacak olan arkadaşlar; Kullananan kişiler yaparsa iyi olur. Her yönündende bilgi verirse bide.. Çok teşekkür ediyorum .
Laptop alacağız.
kanka ya casperlara bak hesaplı çünkü yada LG ye bak lg de hesaplı ve iyi bilgisayar.. şuan lg a510 var gayet güzel 1500lira olması lazım.. bende lg r590 kullanıyorum..
hmm , tamam onlara göz atacağım .
Daha başka önerisi olan yok mu ?
Asla Casper ve Hp alma.Çok arıza yaratıyor. şikayetimvar.com'dan bakabilirsin. Lenovo al bence.Arkadaşım oyun için kullanıyor ve hiç ısınma problemi falan yaratmadı.Ayrıca 1 senedir arıza bile çıkartmadı.1 kere bile bakıma gittiğini söylemedi bana.
Şuan aklımda Lg a510 var bide lenovo var..
LG'nin i5'li olan işlemcili olanını düşünüyorum ancak ekran kartı korkutuyor beni **
walla şuanki teknolojide fiyat performans olarak alınacak sistem i7işlemci (4çekirdekli) + nvidia gt425 (yada amdye göre dengi) ekran kartı + min 4gb ram (mümkünse min 6gb)..
GT425M mi yoksa M olmadan olan ekran kartları mı?
LG A510 al gt425m ekran kartı var m mobile demek hem fiyatıda uygun
Laptop alacağız.
En az 4 sene götürmesini istiyorum
Bütçe : 1.300 TL ile 1.500 TL arası.
NOT: Bilgisayarda oyun oynanmayacak yani illa ki high'ta şuanki oyunları oynatmasına gerek yok ancak verdiğimiz 1.500 TL'nin hakkını vermesi gerektiğini düşünüyorum aklımda hiç bir marka yok. O yüzden tavsiye istiyorum. .
Tavsiye yapacak olan arkadaşlar; Kullananan kişiler yaparsa iyi olur. Her yönündende bilgi verirse bide.. Çok teşekkür ediyorum .