http://www.gold.com.tr/urunozely ... inabilir-Bilgisayar bu pc alcam oyun amaclı iyimi acaba veya bu fiyata önercniz başka pc varmı
laptop alcam yardım...
Toshiba taş gibi bi bilgisayardır öneririm ama fazladan 200 300 lira veriyosun adı için. Aynı özelliklerde ASUS bakmanı öneririm. Gayet güzel laptoplar var daha ucuza.
Asus N61JA öneririm sana gayet sağlam laptop. Toshiba alırsan dediği gibi marka parası ödersin.
arkadaşlar,ben çok amaçlı bir laptop almayı düşünüyorum.casper fiyat ve özellikleri makul geldi.i7işlemcili
1700tl civarına alınabiliyor.ama arşatırdımki casper da çok çok fazla şikayet var.önerilerinizi bekliyorum.yardımlarınıza teşekkürler.
evet sağolasın hariciadam kardeş.gerçekten mükemmel gözüküyor.asustan şikayet yok denecek kadar az.
herşey için teşekkürler.
bak sabahtan beri mesaj atmaktan yoruldum ve sana toshiba beş para etmez şimdi bak sen beni dinle kardeş ne alırsan al hiç önemli değil ama ben sana bir site verim bunu okumadan alma ikinci olarak ben kendim o siteden iki tane lapyop çıkarttım bir samsung r580 serisi 2-asus n61 ve sana önerim kesinlikle n61 al pahalı gelirse işlemciye göre r580 e bak site:
http://non-pasaran.blogspot.com/ ... n-alma-rehberi.html
iyi hem de çok iyi düşün bak ben bunları çok araştırdım...
çok saolun bende araştırdım baya bu özelliklrin aynısı 400m daha azını buldum ASUS N61JA alcam oyun için iyi diolar
bencede kesinlikle doğru bi karar...
arkadaşlar,ben çok amaçlı bir laptop almayı düşünüyorum.casper fiyat ve özellikleri makul geldi.i7işlemcilişikayetlere çok bakma türkiye çapında satış rakamları fazla olduğundan şikayet de fazla görünüyo haliyle. ben 1 senedir casper kullanıyorum çokta memnunum kullanan tanıdıklarım da aynı şekilde.. benim tavsiyem şu olur:
1700tl civarına alınabiliyor.ama arşatırdımki casper da çok çok fazla şikayet var.önerilerinizi bekliyorum.yardımlarınıza teşekkürler.performanslı ve uygun fiyatlı. hem switchable özellikli yani dahili ve harici iki ekran kartı var aralarında geçiş yapabiliyosun.