Laptop alıcağım

HPQ-User
26-02-2009, 20:29   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

Touch of Gold sormuş:
Laptop alıcağım fakat kararsızım dolar yükselişte biraz bekle diyor arkadaslarım sizce napmalım ne zaman almam doğru pek acelem yok ama bir bilgi alayım dedim

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
donanım ve yazılımla sorunum yok

İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; tr; rv:1.9.0.6) Gecko/2009011913 Firefox/3.0.6 (.NET CLR 3.5.30729)

trinity
26-02-2009, 20:32   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
2,103 mesaj

doğru dolar yüksekken biraz pahalı olur ama yinede siz bilrisiniz birçok kampanya var dolar kuru büyük meblalarda etkili olur ama 1000 dolarlık şeyde o kadrda çok etkisi olmaz kampanyalardan bakın bazı yerler doları sabitlemiş durumda

erdem barış
26-02-2009, 20:59   |  #3  
erdem barış avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,312 mesaj

evet arkadaşa katılıyorum casper nirvanalarda dolar 1.39 a sabitlendi

buradan bakabilirsin

a4205
26-02-2009, 21:42   |  #4  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

ben de yeni dizüstü almak istiyorum fakat içinde projeksiyon makinesi özelliği de olan var mı yani tümleşik olarak PC+projeksiyon gibi --var mı acaba...

Falyanos
27-02-2009, 00:31   |  #5  
Yıllanmış Üye
141 mesaj
a4205
ben de yeni dizüstü almak istiyorum fakat içinde projeksiyon makinesi özelliği de olan var mı yani tümleşik olarak PC+projeksiyon gibi --var mı acaba...
Yeni Trend +1 Veriyorum sana!

Bu arada cihaz alacak arkadaşım  Casper alıp paranı çöpe atma +

Falyanos
27-02-2009, 10:02   |  #6  
Yıllanmış Üye
141 mesaj
AdRaMiTi

Şimdi Bende tam casper önerip altına dipnot ekliyecektimki hemen biri konuya dalmış bile..Hmph

Arkadaşım kac kere Casper dizüstü Kullandın bilmiyorum ancak aşagıdaki yazacaklarım sadece sana değil Casper kullanmayıp kulaktan dolma konuşanlara yöneliktir.

Gerek yakın cevrem gerekse Ben casper Kullanıyorum ve Gereken dikkat ve özeni gösteriyorum diğer forumlarda yazılanların hiç biri nedense bende ve yakın cevremde olmuyor.

Bu konuları tam 1 ay boyunca araştırdım ve forumların %90'ı sakın casper almayın vs,vs türü yorumlar yapmışlar. Lakin gördümkü bu yorumları yapan cogu kişi Kulaktan dolma duyumlar ile cıkıp konuşuyorlar.Neymiş yok cin malımış yok söylemiş..EEE İNsaf Orada geforce ekran kartı yazıyorsa işlemcisi intel yazıyor Misalen Diğer dizüstü sistemlerdede aynı model aynı tür işlemci modeli bulunuyor ise onlar marstan veya venüstenmi alıyorlar parçaları veya üretim tesisleri nerde ?

Kulaktan dolma değil Alanların yorumları Görmek istiyorsanız girersiniz alışveriş sitelerine okursunuz alanların yorumlarınızı ona göre yolunuzu cizersiniz.

Ona bakılırsa Hp'de sikayetvar.com'da alıp başını götürüyor Bu yerin dibine sokan kişilerin kacı girip oradaki yorumları okudu acaba.Adam bırakın pc kullanmayı mouse kullanmayı bilmiyor bozuyor sistemi sonra ne oluyor Allah dizüstü rezil gibi bozuldu hemen,bu ne biçim bilgisayar anma dayanıksız cıktı vs vs türlü yorumlar yapıyorlar.

Benim tavsiyem budur.. Fiyatı ve özellikleri bakımından daha iyisini bulan varsa hiç kacırmasın derim.

Core 2 Duo İşlemci 2.40 GHz, 4 GB Ram, 320 GB HDD, 1024 MB Ekran Kartı, DVD Dual, Wireless, Bluetooth, Vista Home Premium, Taşıma Çantası

Tabi Biraz doların yükselişi etkilemiş..

Arkadaşım Casper kullanmadım SATTIM! Neyin ne olduğunu satarak deneyim yaşayarak öğrenirsin.Msn de yasışırken insanın eline TUŞ YAPIŞIRMI? Touchpad kısmı 1 ayda rengini kaybedip plastiği bozulurmu. En pahalısının bile ekran plastiği çatlarmı.Şimdi de diyeceksinki bu olaylar kullanıcı hataları olabilir ortamdan kaynaklanır vs..
Tamam senden haklısın onun bunun ağızına bakıp yorum yapan adam çok bu memlekette fakat insanların deneyimi olup olmadığını bilemezsiniz!