benim sana onerim oncelikle islemci uzerinde durmandir, alim gucune gore :
1. i5 520 M - az isinir, fan yok gibidir, ekran karti gomuludur ancak harici ATI veya NVIDIA bir kart oyun icin daha uygun olacaktir.
2. daha guclu bir sey icin, i7 720qm veya i7 820qm
Ancak yine de oyun icin i5 serisi daha iyidir, chip uzerinde ozel gelistirmeler vardir
fakat 820qm ve ciddi bir kart ile muhtesem oyun laptop u kurabilirsin :) pahali olabilir
Model olarak:
* HP ve ACER dan kesinlikle uzak dur derim, kalitesiz
Sony i5 520M veya 450M veya en kotu iyi bir grafik karti ile 430M islemci.. Bunlar turbo modludur..
O kadar para vereceksin, kasasida iyi olsun diyorsan, biraz sevecegin adam gibi bir sey, Sony derim.. Sonra Samsung.. Ikiside tatmin etmezse :) Macbook Pro i7 620 M i siddetle tavsiye ederim, paran varsa, hem sik unibody kasa hem de iki isletim sistemi bir arada, Mac OS X ve Windows
ancak illaki laptop da oyun oynucam diyorsan o halde Dell XPS serilerini dusunmelisin, kalitedir ve uygun, i7 serileri var vatanda, yok kesmezse Alienware i tavsiye ederim, muthis kasalari vardir, yakinda inceledim
kolay gelsin ancak sunu unutma 5 milyarin altinda iyi bir oyun makinasi olmaz laptop dan :) bence desktop dusun veya mid-level games oynayabilirsin