Evet bir laptop alıcam bütçe 1800 tl ye bir "oyun laptop'u "
İNTEL İŞLEMCİLİ ÇİFT ÇEKİRDEKLİ
2.00 IN ÜZERİNDE İŞLEMCİ HIZI
RAM 4GB
ATİ VE YA NVİDA 512 MB PAYLAŞIMSIZ EKRAN KARTI
3 SAATTEN FAZLA PİL ÖMRÜ
İstediğim genel özellikler bunlar bütçeme göre uygun bir notebook arıyorum yorum yazarsanız sevinirim...
Laptop alıcam (pil ömrü 3 saatten yüksek olmalı)
Üçünden biri olabilir ama üç saatten fazla pil ömrü için birşey diyemeyeceğim, duruma ve kullanıma göre değişir:
LG R580-UAPC8WT CORE2 DUO P8800 2.66GHZ-4GB-1024MB GT130M-500GB-15.6"-DVDRW
SAMSUNG R522 CORE2DUO P8700 2.53GHZ-4GB-320GB-1024MB HD4650 -15.6''-DVDRW
PACKARD BELL TJ65 CORE 2 DUO P8700 2.53 GHZ-4096MB-320GB-DVDRW-15,6''-1024MB G240M-BT-CM
evt bu dediklerinize baktım güzel notebooklar ama benim tercihim asus samsung acer ve casper dan yanadır. Netten almayı düşünmüyorum sadece marka adını alıp eskişehirdeki firmalardan varsa almayı düşünüyorum (samsung olan pc nin markasını bir yere not ettim güzel pc)
önerilerinize açığım laptop markası bekliyorum
Bence Toshiba al. Ben bayağıdır kullanıyorum ve çok memnunum.
Geçenlerde gittim ölesine bakmaya ve şu an Toshiba mağazaları'nda Cardfinans go'ya özel peşin fiyatına 9 taksit ve %7 indirim fırsatı var. Alıcaksan ve kartın varsa bu ay sonuna kadar ordan alıp kampanyadan yararlanabilirsin. Benim sana tavisyem Toshiba'dır.
Toshiba çok pahalı
(Edit yazım yanlışı)
eee başka öneri yok mu hadi arkadaşlar ayrıca toshiba çok sağlammış.
Toshiba bence en iyisidir de, pahalı.
evet ya toshiba çok pahalı casper samsung ya da asus nasıl sizce
eee başka öneri yok mu hadi arkadaşlar ayrıca toshiba çok sağlammış.sağlamistiyorsan apple al geçen hafta bir haber okumuştum tren kazasında macbook kullanıyormuş adam kaza olmuş o adamı kurtarınca macbook u da almışlar ve powertuşuna basmışlar ve kırık ekranı ve demir yüzünden bükülmüş kasasıylaçalışmış hatta resmi de vardı
edit birleşik kelimeSon Düzenleme: Mustafa Can ~ 13 Ekim 2009 18:47
o tren kazası değilmiş uçak kazasıymış direk link https://www.chip.com.tr/forum/THY ... acBook_t101944.html
kafam iyice karıştı inceliyorum hepsinin mutlaka bi özelliği eksik oluyor
Arkadaşım bende bi notebook alıcam kurban bayramından sonra o yüzden böyle konuları takip ediyorum.
ben de uzun süredir karar veremiyordu. forumlarda takipteydim. limp yazdıktan sonra toshiba mağazasına gittim zaten toshiba'nın iyi olduğunu söylüyorlardı. başta sadece bakma niyetiyle gitmiştim sonra bu go kampanyası çok mantıklı geldi zaten bu ay sonu da bitiyormuş. ben de neden olmasın diyip alıverdim. valla memnunum siz de bir an önce karar verirsiniz inşallah.
Bence Toshiba al. Ben bayağıdır kullanıyorum ve çok memnunum.
Geçenlerdegittim ölesine bakmaya ve şu an Toshiba mağazaları'nda Cardfinans go'yaözel peşin fiyatına 9 taksit ve %7 indirim fırsatı var. Alıcaksan vekartın varsa bu ay sonuna kadar ordan alıp kampanyadanyararlanabilirsin. Benim sana tavisyem Toshiba'dır.
Toshiba almak istiyorum aslında ben, bir de 3 saatten fazla pil ömrü konusunda ısrarcıyım
Şöyle eli yüzü düzgün özellikleri belirttiği gibi olan tabi fiyatıda belirttiğim gibi olan sağlam bir toshiba önerebilir misiniz?
O fiyata eli yüzü düzgün Toshiba biraz zor. Windows 7 yüklü cihazları bekleyin.