arkadaşlar laptop alırken hangi özelliklere dikkat etmeliyiz, ne ne olmalı ?
laptop alırken dikkat edilmesi gereken özellikler?
1) Oyun için alıyorsanız ekran kartı en aşağı ya ATI 4650, ya da NVIDIA 9600 olmalı.
2) 4 GB Ram'i olmalı.
3) Pili ile ilgili sorunlar var mı araştırılmalı, çok ısınıyor mu öğrenilmeli.
4) Notebook üreticisinin kendi programları açılıştan kaldrılmalı, yoksa perfromans düşüklüğü hissedersiniz. Gerekli gereksiz bir sürü program koyuyorlar.
daha somut bişiler istiyorum ben ekran kartı paylaşımlı olsun mu olmasın mı
işlemci intel mi amd mi olsun, işlemci de nelere dikkat etmek gerekir yapı olarak laptopun nasıl bi yapısı olmalı bu tür şeyler...
arkadaşım mesajını görmeden yazdım pardon
fiyata dikkat et iyi araştır. hp toshiba ve dell e aldanma iyi makinlar ama fiyatına değmezler. daha iyi fiyata iyi makinlar bulailirsin.
centrineo 2 intel tabanlı işlemci ekran kartında da paylaşımlı değil ayrık akren kartlı olsun önerim ati 4000 serisi.
Bence marka cok önemli
Benim favorilerim Toshiba, Apple , IBM/Lenovo.
Ve laptopu almadan önce modeli forumlarda sorarak hakkındaki yorumları öğrenmek en iyisi.
Amd Athlon 64 X2 Dual Core
Intel Mobile ULV / Intel Atom
Intel Celeron
Intel Centrino, Sonoma
Intel Core Duo
Intel Core 2 Duo
gibi işlemciler var bunlar ne anlama geliyor ?
Yahu girip bir Google'da araştırın öğrenmek istediklerinizi. Bu kadar da hazırcılık, pes yani...
Eğer dizüstü bilgisayar alacaksanız bütçenizi söyleyin, yardımcı olmaya çalışırız.
eltahirYahu girip bir Google'da araştırın öğrenmek istediklerinizi. Bu kadar da hazırcılık, pes yani...Önceden biraz bilgin olmalı ki , kafana takılanları sorup öğren.Eğer dizüstü bilgisayar alacaksanız bütçenizi söyleyin, yardımcı olmaya çalışırız.
acer alma etiketinden düşük sistem satıyor
tolgahanteracer alma etiketinden düşük sistem satıNasıl yani. Üzerinde yazandan düşük sistem mi var içinde?