Laptop almak istiyorum kararsızım:(

cistrans07
11-12-2010, 20:38   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj

Bana yardımıcı olun lütfen makine mühendisliği okuyorum laptop almam gerekiyor bütçem çok iyi değil uzun süre kullanabileceğim bi laptop almk istiyorum marka olarak yardımcı olursaanız çok sevinirm:) kafanızda canlanan bi model varsa da belirtirseniz güzel olur:) bütçem max 2bin tl:)

metalkafa3
15-12-2010, 00:09   |  #2  
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
87 mesaj

Kardesim Ben hayatım boyunca aldiğim tüm bilgisayarlar laptom uzun bir süre Acer kullandım Acerlerin fiyatları uygundur ve performansı iyidir fakat vitrin ürünü kesinlikle olmasın Toshibada ise bazı bilgisayarlarında hiç ağır olmayan bi işlem yaparken aniden donar saatlerce beklersin düzelmez ve bilgisayarı resetlemen gerekir ama hepsinde değil bazılarında Sony ise yeni aldim pek bisey söyleyemiyeceğim ama sunu söyliyim klavyesi inanılmaz rahat =) Bu arada Acer Tercih edersen eğer aldiğin bayiinin garantiyi iyi takip etmesi gerekiyor yoksa bilgisayarın garantiye gitti geldi derler fakat bilgisayar aynıdır...

hariciadam
15-12-2010, 09:07   |  #3  
hariciadam avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 12
1,192 mesaj

bence şuanda  alabiliceğin en iyi model budur üzerinde i7 işlemci var ve 5650 ekran kartı ile çok performanslı ve piyasa fiyatına oranla çok uygun bi bak derim

http://www.pcdepo.com/asp/produc ... 4GB-500G-15-6-Gumus