Arkadaslar yurtdisinda yasiyorum. Burda laptoplar 500 tlden basliyor. Cok güzel kampanyalarda oluyor. Suan bütcemi ayarladim ve laptop almak istiyorum. Ama hic anlamiyorum bilgisayardan. Orta halli hem oyun oynanacak ama (oyun meselesi o kadar önemlide degil aslinda) hemde internette hizli calisacak bir laptopta hangi özellikler olmali kaba taslak söylermisiniz. Yani bu kataloglarda yazili özellikler varya onlar gibi liste halinde nasil olmalidir yazarmisiniz. Dün gittim magazaya fiyatlarda bana cok uygun ama anlamadigim icin alamadim. Ekran karti ses karti , ghz , mhz vs. ne olmali kaba taslak bi tarif edermisiniz. Cok tesekkür ederim.
Laptop almak istiyorum yardimci olurmusunuz?
Arkadaslar cevap gelmeyince bende gittim kafama göre bi laptop aldim. Samsung celeron sistemli. 2.1 ghz 250 gb 2 gb windows yüklü degil. Canta , fare gibi bi esantiyon yok. Tl ile 600 tl ediyo. Sizce nasil?
Yurtdışında yaşadığınız için oranın piyasasını bilmediğimiz için öneri yapmadım/yapmadık.Aldığnız laptop oyun amaçlı bir laptop değil ancak internette kullanımı için iyi sayılır.
5 yıl sonra cevap veriyorum. :)
sorduğum şey gayet açıktı özellikleri ne olsun nasıl bi laptop olsun????????
piyasa ne alaka !!!!!
bu arada aldığım laptopu HALA KULLANIYORUM.
maşallah ölüyü diriltmek gibi bişey olmuş bu konuyu :D:D:D -hala kullanabiliyosan ne mutlu sana.2gb ram kullanım açına göre yeter, celeronlar artık geride kalan bi işlemci.oyunlar için elbet tercih edilmez herkes bilir ama günlük hayatta yapabileceklerini karşılar