Laptop almanın tam zamanı mıdır
Yoksa 1az daha sabretmeliyim
Belirttiğim gibi fikirlerinizi bekliyorum...
Şimdiden katılan herkese thanks...
Laptop almanın tam zamanı mıdır?
bence bekle. hem fiyatlar düşer hem daha yeni modeller gelir.
dostum packardbell mx66 aldım dell,hp,toshıba sollamadığı makina kalmadı tavsiyemdir...
ne aamaç için kullanacaksın laptopu
c.n.kdostum packardbell mx66 aldım dell,hp,toshıba sollamadığı makina kalmadı tavsiyemdir...hangi konularda solladıSadece hızda mıblackhawkmilan31ne aamaç için kullanacaksınAlmışken uzunca1süre idare edecek1şey olmasını istiyorum
Oyun ve iş için almayacağım.
İnternet'te sörf için alacağım.Son Düzenleme: bobo ~ 13 Temmuz 2007 14:28
https://www.chip.com.tr/blog/sahin/arsiv.asp?tarih=200706
oyun oynamayacaksan bunu bulabilirsen al
bu daha turkiye ıcın hayal bır sıstem black... daha satısı yok turkıye'de... biraz gerçekçi ol
Acer 5920 alabilirsin...
256 mb 8600 GT Dx10 destekli Vga..
T7300 İntel Core 2 Duo İşlemci var...
2 gb ddr2 667 mhz ram var...
8 ms LCD panel var....
fiyatı 2350 YTL...
bende sipariş ettim almanyadan 1000 euro ya...
bekliyorum gelsin inceleme koyacağım...
saygılar...
Borga-xO zaman uygun fiyatlı orta kalıtede bır laptop senın ısını gayet guzel görür. Mesela
bu bilgisayar linuxla geliyor ve çift çekirdekli özellikleri gayet uygun veya
bence ınternet ıcın bu şekilde bir laptop düşünmelisin. Çok fazlasına gerek
borga fujitsu siemenslerin tipi çok kötü(bazıları hariç). hani laptopta özellik ne kadar önemliyse şıklığında önemi var bence.
Borga-xbu daha turkiye ıcın hayal bır sıstem black... daha satısı yok turkıye'de... biraz gerçekçibulabilirsen demiştim zaten
ımkanı yok black... daha turkıye ye gelmesıne cok var.
bu arada fujıtsu sıemens sadece bır örnektır ılla gıt onu al demedım zaten semıh, fiyat aralıgı bu bılgısayarlar kadar olsa arkadaşımıza rahat rahat yeter demek ıstedım
Borga-xO zaman uygun fiyatlı orta kalıtede bır laptop senın ısını gayet guzel görür. MeselaYorumun için thanks,ama bu markalara ait laptop almak hiç1zaman aklımın ucundan bile geçmedi.
bu bilgisayar linuxla geliyor ve çift çekirdekli özellikleri gayet uygun veya
bence ınternet ıcın bu şekilde bir laptop düşünmelisin. Çok fazlasına gerekblackhawkmilan31https://www.chip.com.tr/blog/sahin/arsiv.asp?tarih=200706Tavsiyen için thanks,ama bence para verilip alınacak 1pc değil
oyun oynamayacaksan bunu bulabilirsenboboLaptop almanın tam zamanı mıdırBu başlığı açma amacım tavsiye değil zaman açısından fikirlerinizi öğrenmekti
Yoksa 1az daha sabretmeliyim
Hala da aynı fikirdeyim.
dediğim gibi sabret... ama şimdi dolar düşükken alayım dersen sen bilirsin seçimden sonra ne olur bilinmez...
bjk_semihdediğim gibi sabret... ama şimdi dolar düşükken alayım dersen sen bilirsin seçimden sonra ne olur bilinmez...$ aldım,1kenara koydum ama sabredeyim mi etmeyeyim mi
Ona karar veremiyorum
Aslın parayı dolara yatırmak iyi bir seçim mi bilemiyorum ama laptop'lar kesin ucuzlayacak.
nVidia GeForce, 8400M G adında dx10 destekli yeni ekran kartı çıkarttılar.O yüzden senin laptop'a olan rağbet düşeceği için aynı oranda da laptop fiyatları da düşecek.Zaten bir de İntel'in Centrino'suna karşılık AMD cephesinden "PUMA" çıkınca fiyatların düşeceği gerçeğini kestirmek pek güç olmuyor.