Arkadaslar lütfen bana yardımcı olun. Yaklasık 1 aydır laptop bakıyorum neredeyse tüm firmalara baktım. Tam 1 model begeniyorum onla ilgili sorunlar yasıyorum. Tam baska 1 model begeniyorum türkiyede kalmamıs :D içinden cıkılmaz 1 durumdayım yani. Lütfen yardımcı olun. Simdi tek tek almayı düşündügüm modelleri yazıyorum Hangisini tavsiye edersiniz. En basta monster t75s96s3 modelini begendim. Hersey hazırdı parayı hazırladım gittim pcyi almaya pc stokta yok. Garip olan bütün pcler aynı anda stoklarda bitmiş. Bu ayın sonunda gelcek diyor firmalar. İstanbuldaki firmayıda aradım onlarda belirli 1 zaman vermediler ve benimde yeteri kadar zamanım kalmadı. Ayrıca monster ne kadar güvenilir bunu merak ediyorum. Eger monster servis yönünden güvenilir ise hemen alıcam ama korkum bu. Yani pcyi alırım sonra elimde kalmasın bozulunca. Uzun yıllar masaüstü bilgisayar kullandım. Çeşitli sorunlar yasadım. Pc gönderdim garantiye gelmedi 2 ayda. Böyle sorunlar olmuyorsa monster alıcam. İzmirde oturuyorum. Eger sorun cıkarsa yaptırma imkanlarım nasıl olur lütfen bilen birileri bana yardımcı olsun. Eger derseniz monster olmassa acer 5920 serilerini begendim onun hakkında görüsleriniz neler? Bunun dısında packard bell mb85-p-017 modeli var onuda begendim. Ayrıca asus f3sv modelleri var onunda harddisk 4200 rpm. Sonuc olarak ben performansı yüksek oyunda oynayabilecegim bir pc arıyorum ve en önemlisi servisi iyi olsun. Çünkü böyle sorunları daha önce cok yasadım. 2.7 milyara kadar sınırım var. Lütfen yardımcı olun...
laptop arıyorum
Arkadaslar cok büyük 1 ihtimalle packard bell mb85-p-017 modelini alıcam stoklardada var. Ama diyorsanız monster pclerini bekle. Ona göre bekliycem. Az önce forumlarda packard bell hakkında servisleri kötü falan diye birşey okudum yine moralim bozuldu. Yani neredeyse her modelde bir sorun cıkıyo. Packard bell hakkında tecrübeleriniz yazın lütfen. Birde acer 5920 serisi iyi demişsiniz forumlarda. Eger öyleyse onuda düşünebilirim. Her seye ragmen listemde hep monster var. Marka korkum var. Yani ben packard bell alırım. Ertesi gün daha ucuza daha iyi 1 monster pc görürsem hiçde iyi olmayacak. Lütfen yardım...
amacına göre değişir, oyun için ve ağır prog. çalıştırmak için güçlü bi sistem gerekir. monster ı sadece onun için tavsiye ederim.... asus - dell - hp - lenovo ve acer a kesinlikle bakmanı öneririm...
benim için yok sekilmis yok agırlıkmıs önemli degil. Servisi iyi olsun birde kaliteli olsun yeter..
şuan piyasadaki kaliteli çoğu markaları teker teker sana anlatayım...
asus - dell - hp - lenovo - toshiba - sony - acer
ASUS: Kalitesi - tipi gayet başarılı. servisi hakkında pek bilgim yok. ama laptopta daha yeni olduğunu biliyorum. ayrıca donanım uyuşmazlığının az olduğu bi firma. çünkü her parçasını kendi üretiyor.
DELL: Laptop piyasasının en büyük 3 firmasından biri. kalitesi - tipi başarılı olduğunu düşünüyorum...
HP: Tip konusunda en başarılı 2 firmadan birisi. dahili hoparlörü gayet kaliteli. altec lansing i kullanıyor... ama zaman zaman bazı şeylerde sorun yaşandığını biliyorum...
lenovo: Çin asıllı firma. amaçları genelde, çinlerden beklenmeyen bi şekelde kaliteli ürünler çıkarıp sağlamlığıyla 1 numara olna firma. sağlamlık - kalite düşündükleri için tipi normal...
toshiba: Japon asıllı firmadır. kalireli ürünler çıkarır ama çoğu laptopları aşırı derecede ısınıyor. ve servileri kısacası Rezaletmiş...
acer : Dell ile birlikte laptop firmasının en büyükleri arasında yer alıyor. kalitesi, tipi, bence başarılı.
sony: En iyisini en sona bıraktım. japon firması olan SONY, kalitesi - tipi - güvenilirliği yüksektir. Kendi parçasını kendi üretir. donanım uyuşmazlığı sorunu en az olanlardandır. para önemli değil ise tercih Sony yapılmasını öneririm...
çoğu marka hakkında bazı bilgiler verdim. İnşallah işine yarar... yukarıda yazdığım çoğu marka kaliteli. kaliteye - servise önem veriyorsan, bilgisayarın hızı o kadarda önemli değil ise seçimin Sony olsun. buradan bakabilirsin--> http://www.istanbulbilisim.com.tr/
packard bell, kalitesi hakkında pek bilgim yok ama uzun yıllar kullanacağın bi laptop alacaksan vazgeç derim..
monster, sistemin hızı ve fiyat/performansta iyi ama kalitesi, servisini bilemem....