1300$ a kadar özellikle oyun oynayabileceğim bir laptop arıyorum
laptop arıyorum
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.İlk olarak barsan kardeş laptoplar oyun için ÜRETİLMEZLER.
Bİr kaç istisna dışında ( Dell XPS 2, Alienware...) laptoplar normal sistemleri bir adım geriden takip ederler ve bu yüzden oyun için olanlar hem pahalıdır hem de fazla bulamazsın.
Ki senin dediğin paraya oyun oynayabileceğin bir laptop yok mu? Var ancak o para ile alacağın laptop daki ekran kartı en fazla x600 veya 9700 olacaktır.
Şu an için laptop da oyunlar yeterli düzeyde oynamak istiyrosan 6600go serisi bir ekran kartlı laptop almalısın.
Ben sana olması gerekenleri söylerim sende gidip adreslerden kafana göre seçersin. Sonra buraya da yazarsın bizde onlaylarız.
Ram en azından 512 olmalı. İşlemcini P-M alacaksan 1.7 alman yeterli olacaktır. 1.7 ile 2.1 ghz arasında yüzde 15 i geçmeyen bir performans farkı var ama fiyat farkı uçuk. Kesinlikle deymez.
Harddisk kesinliklle 7200rpm olsun.
Bunlar olması gereken özellikler. Oyun için tabiiki. Ancak kendin için istediğin ayrı özellikler var ise ( card okuyucusu, işte fazla usb çıkışı gibi) onlarıda hesaba katarak
www.bogaziçi.com.tr
da arayabilirsin
Ben en iyisi markaların ana sitelerine gir. Yani casper,LG,Dell,IBM,Hp Compaq gibi sonra bulduğun modeli google da ara. En kolay bu olur.
Umarım biraz yardımcı olabilmişimdir.
Kolay Gelsin.
Ancak unutma bir laptoptan oyun konusunda tatmin olmak istiyorsan 2500 dolar hatta daha fazlasını ve ayrıca Türkiyede bulamayacağın şansını göz önünde bulundurmalsın.
bence o fiyata alacağın laptop ta oyun oynayamazsın...jaina nın da dediği gibi laptop lar da oyun oynamak pek mantıklı değil. laptoplar hassas alet çünkü.. bozulduğunda da yaptırmak zor ve masraflı... oyun diyorsan pc al...
ya da oyunu boşverip o fiyata normal bir laptop al...
selamlar...
MSI MegaBook M510A Centrino 1.6GHz 512MB 60GB kardeş bak bunun normal satış fiyatı 1398 dolar ama indirimli 1099 dolar olayı şu mobility radeon var paylaşımsız olması artısı fiyat çok uygun...DATRON AERO KXA Dothan 1.73GHz 512MB 40GB COMBO kardeş oyun oynamak dışında eğer kaliteli bir notebook düşünüyorsan sakın sunu kaçırma kardeş.fiyatı 949 dolara indi.Paylaşımlı ekran kartı ve lınux işletim sistemiyle geliyor ama windows cdside kutudan çıkıyor.Bu arada ddr2 ram ve intel'in üst seviye yeni sonoma işlemcisi(1,73 ghz) var.Bu arada çantada veriyorlarmış bence bundan iyisi şamda kayısı... www.mavibilgisayar.com
İşte görüldüğü gibi o ekran kartları ile sadece GÖRÜNTÜ alabilirsin, oyunu unut.
arkadaş "şu mobility radeon " var ya demiş ancak o radeo 9200 hatta 8xxx ve ya x300 serisi ( sonoma için)
olabilir.
Ha kardeş bu arada bu ayki pcneti(ağustos) alırsan içinde bir reklam var oynayamayacağınız oyun olursa paranız iade diye şekilli bir başlıkta atmışlar.Benim için önemli olan bu boş laflar değilde donanım profili 1400 dolarlık ve 1300 dolarlık iki tane var 6600 go ekran kartı var paylaşımsız ddr2 533 ram var 2*256 915 pm chipset var kardeş muhakkak görürsün chip daha gelmedi bayilere ankaradayım ben bu arada bununlada bir ilgilenin yani moderatörler.Size bir tüyo temmuz ayı bitmeden 29 temmuzda pc net ve pc world ankara subayevleri tansaşta satıştaydı ve doğal olarak aldım.Dikkatinize...
Kesinlikle şu an alınacak bir laptopta EN AZINDAN go6600 olması gerekiyor. Yoksa oyun oynamak çok zor.
x600 ilede idare edebilirsiniz.
Ancak sonoma chipseti olan 6600 ve işlemcisinin 1.6ghz dahi alsanız yeterli olur. İşlemci olayına kanmayın, 2.1 ile 1.7 ghz P-M arasında öyle çok bir fark yok.
Kolay Gelsin.
MONSTER Tyrannosaurus ND311N17S1 Notebook kardeş tam adı bu wireless card okuyucuda var ve internette araştırdığım kadarıyla datronu getiren firma bunuda getiriyor ve neredeyse aynı bunun özellikleri çok daha başarılı ayrıca ben bu özellikleriyle masaüstü bilgisayar bile az gördüm hesap et yani.Markası monster markasını salla zaten.Eğer özellikleri söyledikleri gibiyse ki bunu anlamak çok kolaydır donanımları windows altındanda (en azından ramı işlemciyi)harici programlarlada test edebilirsin muhakkak bir bak derim,ayrıca birde cevap yazda merak ettim ne yaptın,ya da seçimin ne oldu?.Kolay gelsin...