arkadaşalar elimde asus f3sc220dr modeli var.önceden vista kullanıyodum.fakat sonradan xp ye çevirdim.daha sonra fn tuşu çalışmaz oldu ses açıp kapam işlemlerini yapamıyorumbu konuda yardımcı olursanız sevinirim.cevaplarınızı bekliyorum.
laptop asus fn tuşu?
http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us
bu siteye girip laptop un modelini gir orada atk mi ne olması lazım oraya bak kullanma kılavuzunda Fn tuşları çalışmıyorsa neler yapılacağı yazıyordu şimdi aklımda değil :D sen kullanma klavuzunu bul bi oku kolay arızaların çözümünü :D he bide arkdaşım cd de vista 32 bir driverlerinde 2000 xp diye yazıyo sitede fazla kasma cd den yükle gitsin :D
arkdaşım sana son bi kıyak bendeki kullanım kılavuzuna göre yazılanları aynen yazıyorum :D
Geçiş Tuşu (FN) etkin değildir.
A.''ATK0100'' sürücüsünü sürücü CD'sinden tekrar yükleyin veya ASUS websitesinden indirin.
aynen böyle yazıyor. Tabiki cd de vista driverleri olduğu için siteden indir. Kullanma kılavuzu web sitesinde pdf formatında da war :D
emre çok teşşekkür ettim.deneyecem
bendede asus k52j serisi laptop var format atıp windows 7 kurdum ama fn tuşları çalışmıyor(bir kismi) nasil çözebilirim....
teşekkürler ATK yı buldum yükleyecem