arkadaşlar merhaba
laptopum cok ısınıyor bir saatten sonrada kapanıyor bir program indirdim bilgisayarın ateşini ölçtü sonuc .. ateşli :)
arkadaşlar merhaba
laptopum cok ısınıyor bir saatten sonrada kapanıyor bir program indirdim bilgisayarın ateşini ölçtü sonuc .. ateşli :)
Süpürgeyle iyice bi çektir bakem ne olcak ?
aynen yaptım fanı açtım toz tabakası olusmus temızledım guzelce kontrol ettim tertemiz oldu fakat sorun hala aynı laplot soğutucu alıcam artık saolun..
aynen yaptım fanı açtım toz tabakası olusmus temızledım guzelce kontrol ettim tertemiz oldu fakat sorun hala aynı laplot soğutucu alıcam artık saolun..Soğutucuyu temizlediken sonra termal macun yenilemesi yapsaydınız iyi olurdu.Sorun yine devam ederse llaptop soğutucusu almanız iyi olur.Çünkü 90 Derece çok fazla.
ya nolcak ben 106 dereceyi gördüm bişi olmadı (ŞAKA ŞAKA).temizlikten sonra denildiği gibi fanın bağlantısını macın sık ama çok sıkma kararında olsun.(Bu bağlantı dediğim soğutucuya bağlandığı bağlantı yanlış anlaşılmasın sonra anakart bağlantılarına falan macun sıkmayın:D)
aynı sorun bende de oluyordu soğutucu da işe yaramamıştı :) servise gönderdim anakartı değiştirdi adamlar gene düzelmedi :S en sonunda masaüstü aldım kökten çözüm :D
bilmiyorum ama soğutucu alıcam vatan'dan baktım çok iyi soğutucular var yanında macunda alırım eğer sorun düzelmezse yapacak bir şey yok çünkü 3 senelik Laptop bana iyi dayandı hiç olmazsa fan değiştirip kaliteli bir fan almak zorunda kalıcam