merhaba arkadaşlar 2-3 gün öncesine kadar xp yükledim daha önce vista vardı sorum ekran parlaklığını nereden azaltacağım vistada sağ alttaki araç çubuğunda pile tıklayınca ingilizce tabiriyle (brightness) nasıl düşüreceğim bilgisayar hp pavilion
Laptop Ekran Parlaklığı
laptop üzerinde Fn tuşu ile konbine çalışan farklı renkte tuşlar wardır...istersen ekran parlaklığını bu tuşlarla ayarlayabilirsin...yada tam emin olmamakla birlikte örneğin vista'da denetim masası altında güç seçenekleri altında pc'nin prize takılıyken yada batarya kullanılıyorken yapabileceğin ayarlar vardır.. belki xp'de bu tür seçenekler olabilir...
denetim masasındaki güç seçeneklerinin içinde parlaklıkı yokta intelin programında güç ayarları diye bir bölüm var tıkladığımda ekran parlaklığı diye seçenek var ama gri şekilde duruyor üzerinde değiğşiklik yapamıyom
evet fn tuşunu denedim onunla birlikte güneş simgeli tuşlar var onada basıcakmışım eksi veya artı olarak.hallettim teşekkürler cbilgen
Bunun başka biryerden çözümü varmıdır? Pcnin ekran parlaklığını sol ok tuşu ile düşürdüm ancak aksilik ya sağ ok tuşu bozuk olduğundan düzeltemiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bunun başka biryerden çözümü varmıdır? Pcnin ekran parlaklığını sol ok tuşu ile düşürdüm ancak aksilik ya sağ ok tuşu bozuk olduğundan düzeltemiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
ewet farklı yöntemler war... vista yada windows 7 kullanıyorsan denetim masası altında güç seçenekleri ayarları altında laptop prize takılıyken yada pilde kullanıyorken hangi ayarları kullanacak ayarlayabiliyorsun bu ayarlar altında ekran parlaklığıda war... aşağıda resimleri atıyorum umarım faydalı olur...
XP kullaniyorum. Bu durumda yapilmasi gerekenler
Denetim Masasi>Intel Ekran Karti (Mavi Simge)..
Acilan kücük ekranda Ekran ayarlari secenegi var..
Istediginiz sekilde degistirebilirsiniz..
Not: Acemiyim ama yardimci olduysam ne mutlu--
XP kullaniyorum. Bu durumda yapilmasi gerekenler
Denetim Masasi>Intel Ekran Karti (Mavi Simge)..
Acilan kücük ekranda Ekran ayarlari secenegi var..
Istediginiz sekilde degistirebilirsiniz..
Not: Acemiyim ama yardimci olduysam ne mutlu--adam ölmediyse yardımcı olmuşsundur belki konu şubat 2009 tarihli...