Arkadaşlar Laptobumda orjinal xp cd sinden kurduğumXp yüklüydü.30 gün süresi bitmesine az kalmıstı.Bende arkadaştan aldığım TNCXP CD si ile format çektim.Bir kaç gün bu modifiyeli xp ile kullandıktan sonra.Bilgisayar açılırken şu hatayı verdi daha logo çıkmadan...windows system config heralde böle bişi bulunamıyor Onarmayı deneyin " R " cd yi takıp felan diyordu.Ben tekrar format atmayı denedim bu yazıyı aldıktan sonra.Çünkü windows hiç açılmıyordu.Fakat laptop eskisinden daha yavaş okuyordu cd yi.Format atarken felan eskisinden çok yavaş atıyordu.Neyse NTFS ile biçimlendirdikten sonra windos yükleme için res attı.ya Xp kurulduktan sonra yada yüklemeye geçmeden önce Sİmsiyah ekran geliyor bekliyor öle.Anlamadım sorunun ne olduğunu.DAha önceleri çok format çektim.TNCXP CD si ile windowsu kurduktan sonra böle oldu.Laptop açılırken özellikleri felan yazıyor Windows logosu çıkıyor sonra Simsiyah Ekran geliyor....Hiç bir tepki yok öle bön bön bekliyor...Ne yapmam gerekiyor acill yardımlarınızı bekliyorum...
Bir kaç kez daha orjinal Cd ile Format atıp xp kurmayı denedim fakat sonuç yine aynı.Hem yavaşlamış hemde Xp kurduktan sonra res atıyor ve Simsiyah ekran:::::