Merhabalar. Dün çalışan Laptopum şimdi hiç açılmıyor ses falan çıkmıyor açma tuşuna basınca bişey yanmıyor, ses çıkmıyor. Dün gıcır gıcır çalışan şey şimdi hiçbir tepki vermiyor, lütfen yardımlarınızı bekliyorum sorun nerden olabilir?
Laptop Hiç Açılmıyor Acil Yardım!
En basitinden şarjı bitmiş olabilir.. Fişi prize takın. Laptonun önünde şarj oluyor simgesi yanıyor mu? Biraz takın şarja bekleyin..
Zaten elektrik ile çalıştırıyorum yani batarya bozuk şarj falan olmuyor 1 seneye yakın elektrikle rahatça kullanıyordum. Prizle çalışıyor yani.
Laptobu bataryasız kullanmak çok riskli bir iştir.. Batarya, laptoplarda güç kaynağı görevi görür. Voltaj dalgalanmalarını dengeler.. Yüksek voltaj gelmiştir ve anakartı yakmış olabilir.. Garantisi varsa gönderin teknik servise..
Bilgisayarı çok fazla kulanmak zorunda olduğum için böyle yapıyordum yoksa hep şarj etmek zorundaydım yani zaten şarj olmuyorda pil, çabuk ısınıyor PC falan. Yani gece 2 gibi PC takır takır çalışıyordu sabah ne olduysa çalışmıyor. Bi tamirciye götüriyim diyorum ama PC özellikleri iyi güvenemiyorum ki onlara da. Garantisi de var mı yok mu bilmiyorum 2 sene falan oldu.