Öncelikle Ben Bir ATİciyim Çok Fazla İlgilendim Ve Bıktım Sizden Yardım İstiyorum ATİNİN MOBİLİTY RADEON HD Ekran Kartı Olması İstiyorum Alacağım Laptopdan Fakat Çok Fazla Model Var Ben FİFA Serisini Oynuyorum Metin2 Oynuyorum Ve Aldığım Laptopun Son Çıkan Oyunları Kasmadan Takılmadan Oynatmasını İstiyorm GTA 4 Yüklediğimde Laptopun Takılmasını İstemiyorum Ve 1500 Tl Üstüne Çıkmadan i5 İşlemci 4Gb Ram 320-500Gb Hard Diskli Makine Düşünüyorum Detayları Çok iyi Göstermesi GErekli DEĞİL Kasmadan Takılmadan Can Sıkıntımı Gidermek İÇİn oyunları GÜzel Bi Şekilde Oynatması Yeterli Fifa Pes Nfs Metin2 çok olmasada Gta serisi Oynuyorum Hangi ATi MOBİLİTY RADEON HD KARTI? R580 5470 Uygun mu? YADA BAŞKA ÖNERİNİZ?
Laptop İçin Ekran Kartı
1500 TL üstüne çıkmadan alacağın laptop bu istediğin randımanı vermez. Pamuk eller cebe.
http://www.vatanbilgisayar.com/p ... -4gb-320gb-dvdrw-15,6-1-gb--hd5650-cam-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=46269
İllaki Gta 4 Oynamayacayım Diğer Fifa Pes Metin 2 Nfs Serisinde Rahat Oyun Oynama İMkanı VErsin YEterli..! Link Çalışmadı Kardeş
Ama Ekran Kartı Modelin 5650 Tamam Bunu Not aldım:)
Gta 4 ü kaldıran ekran kartı FİFA serisini %100000000000000000 kaldırır.Fifa dediğin nedirki.Bana göre mario daha güzel :D
Gta 4 Çokta Önemli Değil Bana Yeni Oyunlarda Kasmayacak Bana Oyunu Rahatça Oynatması Yeterli Gta 4 Diğer Oyunlara Göre Daha Fazla Sistem İstediği İçin Onu Örnek Verdim Kart Önerileriniz?
Evet Bu Makine Hoşuma Gitti Ama Ben Ekran Kartı Önerilerinizi Bekliyorum
walla bilader casper nirvana serisi 1500ü geçmez süper işini görür al derim.. ve ayrıca lg seriside öyle.. ben lg r590 kullanıyorum ama sen aticisin bnmki nvidia gt335m ekgran kartı.. ama tüm oyunlarda full oynuyorum.. seçim senin casper al yada lg al derim
Hmm... Bakarım Onlarada..Sizlerden Daha Çok ATİ Ekran Kartlı Modeller Yada Ekran Kartı Modeli Önermenizi İstiyorum...