Merhaba ,
Laptopunda bulunan Intel® Core™ i5-430M işlemcisini yeni çıkan Intel® Core™ i5-2540M çıkarmak istiyorum acaba donanım bunu kaldırabilir mi?
Laptop işlemcileri
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
480 mesaj
Genelde notebooklarda işlemci değişimi olmuyor. Olsa bile ne gerek varki ikiside çift çekirdek, arasında da fark olarak biri 2,26GHz diğeri 2,60GHz hızında çalışıyor.
Bu fark o kadar önemli değil, hızlar arasındaki farkı anlayamazsın bile. Sadece işlemler arasında birkaç saniye oynar o kadar...
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 16
4,901 mesaj
Genelde notebooklarda işlemci değişimi olmuyor. Olsa bile ne gerek varki ikiside çift çekirdek, arasında da fark olarak biri 2,26GHz diğeri 2,60GHz hızında çalışıyor.Halbuki ben kendi bilgisayarım için T7600 bulabilseydim.Bu fark o kadar önemli değil, hızlar arasındaki farkı anlayamazsın bile. Sadece işlemler arasında birkaç saniye oynar o kadar...
1 batarya ömrü artacaktı.
2 işlem hızım artacaktı.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
990 mesaj
ne gerek var bilader ya aynı işlemci ikiside, hatta i7 lerle bile fazla fark yok kullan işte güzel işlemcin.. bende şuan aynı işlemciyi kullanıyorum.. i7li bi işlemci kullanmak istersemde upgrade yapmam direk yeni bi pc alırım