Merhaba benim bir sorunum var.Eskiden oyuna girdiğimde laptobum ısınırdı ve kapanırdı.Fan kısmını boşluğa gelecek şekilde koyardım.Böylece kapanmazdı.Bu günler bu da işe yaramıyor oyuna girdikten 5-10 dk sonra kapanıyor.Kendi imkanlarımla bu sorunu düzeltebilir miyim ?
Laptop kapanma sorunu.
Soğutucu aldım fakat işe yaramıyor.
benim kide 0 dereceye gelince kapanıyor du
win 7 güç yönetimi gelişmiş güç yönetimin den en yüksek işlemci kullanımını yüzde 50 yaptım yani 2,13 ghz işlemciyi 1 ghz de çalıştırıyorum 75 dereceti görmüyor ve kapanmıyor xp kullanıyorsan ancak anakartın desteklerse bios tan dğşğrebilirsin bu yaz sıcakların performans biraz düşüyor ama kanmasından iyi
Bir şekilde kapanmıyor sadece o da güç tasarruflu ekran kartı intel'e geçtiğim zaman.Atide iken kapanıyr :(
Lütfen yardım edin yaa :( Nerden aldık şu ... laptobu :|
Ya allah rızası için yardım edin.
70 derece bu yaz havalarında olabilir... Kapanmaması için o sıcaklığı 75 dereceye kadar çekebilirsin... Bunu da BIOS'tan yapacaksın... Eğer soğutucu kullanıyorsan içini temizlememiş olabilirsin... Neticede toz daha fazla ısınmasına neden olacaktır...
70 derece kapanma sıcaklığı için çok düşük. Ben notebookumda yaz aylarında 85 dereceyi görüyordum. Bilgisayarınızın markasını ve özelliklerini yazarmısınız ? Ayrıca bilgisayar komple kendini mi kapatıryor yoksa sadece ekran mı kararıyor ? Genelde buna dikkat edilmez. Bilgisayarınızın özellikleri doğrultusunda önerilerim olabilir. Kolay gelsin.
kardeş yapacağın şey leptopun içini açıp orda birikmiş tozları falan temizlemek.. eğer onu yapamıyrsan bilgisayarı ters çevir ve tozların kaçtığı bölüme iyice ve biraz uzunca üfle, ben sorunumu bi sürelğine üfleyerek halletmiştim :)
ewet düzeltebilirsin.. içini açamıyorsan hava giren çıkan ızgaralardan her yerinden saç kurutma makinesiyle üflet iyice (ayarı soğuğa getirirsen daha mantıklı olur).. sorunun düzeldi ;) bide ısılar 90 a kadar çıksın bişey olmaz.. sorun düzelince özelden bi tşk mesajı atman yeterli.
Merhaba. Benim leptop'da durduk yere kapanma sorununu nasıl çözebilirimm. Bana yardımcı olun lütfen yoksa kaldırım camdan atacagım :/Nasılsa kucagıma alınca veyatta biraz sanal ortamda felan takılınca kendiliginden kapanıyor tekrar acılıyorr . Bazenn donma yapıyor lütfen yardımcı olun bana ne yapmam gerek ?
Merhaba. Benim leptop'da durduk yere kapanma sorununu nasıl çözebilirimm. Bana yardımcı olun lütfen yoksa kaldırım camdan atacagım :/Nasılsa kucagıma alınca veyatta biraz sanal ortamda felan takılınca kendiliginden kapanıyor tekrar acılıyorr . Bazenn donma yapıyor lütfen yardımcı olun bana ne yapmam gerek ?Yukarda belirtilen çözümler denedinmi.
işlemci ve grafik chipset deki termal macunları yenile açmışken fanı falanda temizle bir süre daha idare edecektir