ne yaptım bilmiorum ama artık laptop kapanmıyor başlat-->bilgisayarı kapat-->kapat seçeneğinden nasıl düzeltebilirim laptop benim değil düzeltemem lazım acil
laptop kapanmıyor!!
Kardeş sana yardım etmek isterdimya senin probleminde gözle görülmeden yapılmayacak cinsden biraz kurcalamak lazım
öncelikle pili br yerinden çıkart tekrar oturt daha sonra yukledıgın bır program varsa onu sil. www.kaspersky.com.tr adresınden sıstemı onlıne vırus taramasından geçir. Bunlarla duzelmezse gözle görülmeden halledilecek bır mevzu olmasına bende katılırım.
laptop benim değil açık sitelere yönleniyormuş antivirüs yoktu bitdefender kurdum arka kapı bulup sildi,disk birleştirme yaprım görünürde temiz oldu ama bu sefer kapanmamaya başladı sahibinin acelesi vardı 1 saat içinde hallet demişti pc hallet gidicem dedi o yüzden neden böyle bir hata verdiğine bakacak vaktim olmadı kapatırken fark ettim zaten sahibi getirecek şimdi ön bilgi alim dedim verdiği zaman hepsini denerim diye.Virüs olacağını pek zannetmiyorum zaten kasperin online test için axtivex uygulaması eski olana sızılabiliyormuş sanırım.kasperin kendisini kursam laptop kaplumbağaya döner 256 ram var kasan bir antivirüs kaldırmaz :)